Tratament in coafor pentru hidratarea părului ! Salon Diyona Militari si Timpuri Noi

posted in: Coafor | 0

DSC_8592Programeaza-te la coafor in saloanele Diyona din MIlitari sau Timpuri Noi – Tineretului si poți beneficia de tratamentul perfect pe timp de iarnă.

Ai grijă de părul tău, evită deteriorarea acestuia și oferă-i hidratarea de care are nevoie, pentru a se păstra lucios și sănătos în zilele geroase!

Din cauza frigului, în anotimpul rece părul tău devine mai uscat, fiind mai puțin hidratat. Acest lucru duce la subțierea firului de păr și, datorită căciulilor groase pe care le purtăm, la o îngrășare mai rapidă sau o turtire a părului, datorită lipsei de volum. Însă poți evita astfel de probleme cu ajutorul unui tratament profesional!
Specialiștii saloanelor Diyona folosesc produse profesionale din gama Wella System Professional pentru a crea tratamentul potrivit nevoilor tipului tău de păr. Poți beneficia de un tratament special, ce presupune mixarea dintre infuzii și măști intensive. Prin mixare dintre infuzii și măști se obțin două beneficii: unul principal, prin masca aleasă, și unul secundar, prin infuzie.
Pentru un plus de hidratare, optează pentru masca de hidratare. Apoi, în funcție de nevoile părului tău, poți rezolva alte probleme secundare cu ajutorul infuziei alese.
Dacă părul se electrizează și se „zbârlește” ușor, alege o infuzie pentru netezire. În cazul în care te confrunți cu lipsă de volum, poți opta pentru o infuzie care să îi confere părului tău mult-doritul volum și iarna. Acționează și mai mult asupra firelor deteriorate cu o infuzie care să îți repare părul. Iar pentru părul vopsit, hidratează părul și, în același timp, protejează culoarea acestuia cu o infuzie pentru păr vopsit.
În cazul în care nu te poți hotărî, specialiștii din cadrul saloanelor te vor ajuta. Aceștia vor studia atent părul, pentru a detecta alte probleme. Apoi, îți vor recomanda o a doua opțiune pentru infuzie. Astfel, vei beneficia de un tratament personalizat, care să îți îmbunătățească starea părului și să îi confere, pe lângă hidratare, volum, strălucire sau netezire, în funcție de nevoile acestuia.
Indiferent de alegerea ta, tratamentul personalizat acționează în profunzime asupra firului de păr. La recomandarea specialistului, poți spori aceste beneficii folosind casca specială Wella Hairspa, pe care o găsești în saloanele Diyona.

Vino la saloanele Diyona pentru a beneficia de un tratament de hidratare a părului! Ne găsești pe Bulevardul Uverturii nr. 49, sau pe Calea Văcărești nr. 207. Intră pe site-ul nostru, www.salondiyona.ro pentru a obține toate datele de contact.

Te așteptăm la saloanele noastre!

Leave a Reply