Specialiștii în cosmetică propun un tratament anti-îmbătrânire la saloanele Diyona Militari și Timpuri Noi

posted in: Cosmetica | 0

DSC_8624
Vino la salonul de cosmetică de la Diyona Militari și Timpuri Noi și răsfață-ți tenul cu un tratament anti-îmbătrânire pe bază de alge marine!
Pentru a stopa efectele neplăcute ale îmbătrânirii, specialiștii în cosmetică din cadrul saloanelor Diyona Militari și Timpuri Noi îți propun un tratament facial pe bază de alge marine, cu proprietăți anti-îmbătrânire, folosind produsele profesionale Repechage.
Odată ce femeile trec de vârsta de 30 de ani, acestea simt pe pielea lor primele efecte ale îmbătrânirii. Treptat, pielea începe să își piardă din elasticitate, producția de colagen scade, iar celulele se reînnoiesc mai greu. Tot atunci, încep să apară și primele riduri faciale, în general cele de expresie.
Din această cauză, după vârsta de 30 de ani trebuie să acorzi o atenție sporită îngrijirii tenului. Specialiștii saloanelor Diyona Militari și Timpuri Noi îți vin în ajutor cu un tratament facial anti-îmbătrânire, care să tonifice pielea și să îi redea fermitatea și elasticitatea mult-dorită.
Tratamentul facial Repechage Four Layer Facial, pe bază de alge marine, include două kituri: unul pentru ten uscat, celălalt pentru ten gras sau mixt. Fiecare dintre acestea presupune patru pași: aplicarea unui serum bogat în aminoacizi, vitamine și minerale; aplicarea unei creme hidratante; aplicarea unei măști de tratament pe bază de alge; și aplicarea unei măști minerale.
Tratamentul se folosește atât pentru ten, cât și pentru pielea gâtului și a decolteului. Vei observa beneficiile acestuia după prima ședință, în special în cazul tenului: pielea va avea un aspect sănătos, curat, radiant, și va fi hidratată și netedă la atingere.
Vrei să faci primul pas în lupta împotriva îmbătrânirii tenului? Intră pe site-ul nostru, www.salondiyona.ro, unde vei găsi toate datele de contact. Te așteptăm la salonul Diyona Militari, pe Bulevardul Uverturii nr. 49, sau la salonul Diyona Timpuri Noi, pe Calea Văcărești nr. 207!

Leave a Reply