Frizeria de la saloanele Diyona Militari și Timpuri Noi întâmpină primăvara cu noutăți!

posted in: Frizerie | 0

Frizerie Timpuri Noi Primăvara aceasta te așteptăm la frizerie in saloanele Diyona Militari și Timpuri Noi pentru o tunsoare fresh sau, de ce nu, o schimbare de look! Pentru asta, îți propunem un nou serviciu: „Tuns Creativ”. Te-am făcut curios? Iată în continuare mai multe detalii!
Față de serviciul ”Tuns expres”, care presupune o tunsoare fără spălare și styling, noul serviciu ”Tuns Creativ” presupune patru etape: spălare înainte de tuns, tuns propriu-zis dupa o consultare cu stilistul, spălare după tuns, și styling-ul noii freze.
Prima spălare ajută părul să se așeze natural, fără să fie sub greutatea produselor de styling sau a altor factori externi (poluare, climă). Părul tuns astfel va ajuta ulterior la menținerea frezei după fiecare spălare – acesta se va aranja singur, într-un mod natural! Iar asta o vei observa pe părul proaspăt uscat după a doua spălare – cea după tuns. Atunci se va finisa tunsoarea, profitând din nou de modul natural în care se va aranja părul. La final, indiferent că e vorba de un styling la care te-ai hotărât dinainte sau sugestia stilistului (cu care, în lipsă de idei, te poți consulta și înainte, și după tuns), vei avea un styling potrivit noii tunsori, care să te avantajeze din toate punctele de vedere! Iar cum timpul nu e întotdeauna la îndemâna ta, te poți consulta cu stilistul referitor la alte modalități de styling pe care să le încerci chiar tu acasă!
Suplimentar la cele două servicii de tuns, poți opta și pentru un masaj capilar, benefic sănătății părului și al scalpului. Pe lângă faptul că încurajează creșterea părului și curăță scalpul, un astfel de masaj va fi și un adevărat răsfăț – te vei relaxa pe deplin!
Te așteptăm la frizeria de la saloanele Diyona Militari și Timpuri Noi pentru a te bucura de noile servicii la prețuri fresh! Optează pentru serviciul ”Tuns Creativ” pentru o experiență plăcută, completă!

Leave a Reply