La Frizerie in saloanele Diyona Militari si Timpuri Noi îți propunem tunsori în funcție de forma feței

posted in: Frizerie | 0

Începe primăvara cu o schimbare de look! La Frizerie in saloanele Diyona Militari și Timpuri Noi te așteaptă cu servicii noi, pentru a obține tunsoarea mult-dorită! Însă înainte de a te hotărî la o tunsoare, trebuie să iei în considerare cât de bine se va potrivi aceasta cu forma feței tale. Îți oferim mai multe detalii pentru a alege tunsoarea potrivită!

1
Fața ovală, bine proporționată, se potrivește destul de bine cu diferite tipuri de tunsori. Alegerea cea mai sigură ar fi tunsoarea clasică, cu părul mai scurt în părțile laterale și mai lung sus. Poți opta și pentru tunsoarea tip undercut, unde părțile laterale sunt rase. În ambele cazuri însă, lasă fruntea liberă; creează volum sau aranjează-l pe spate.

1.2
Fața rotundă necesită o tunsoare care să o alungească puțin. Poți merge pe tunsoarea clasică, însă cu cărare într-o parte. Părul din partea de sus poate fi aranjat cu creastă sau țepi, pentru un efect de alungire a feței. Evită însă bretonul sau o tunsoare zero. Merge și o tunsoare cu păr lung, însă tuns în scări și neapărat cu cărare într-o parte.
1.3
Fața alungită, asemănătoare celei lungi, merge bine cu diferite tunsori. Însă se recomandă o tunsoare bine-proporționată: părțile laterale să nu fie prea scurte, iar partea de sus, nu prea lungă. Menține aceeași lungime. Poți alege și tunsori cu breton.
1.4
Fața pătrată este considerată forma ideală pentru bărbați. Dacă ai această formă, poți adopta cu succes diverse tipuri de tunsori. Trebuie reținut însă că o tunsoare cât mai scurtă va avantaja cel mai bine fața pătrată. Poți opta și pentru un stil mai ciufulit (în special dacă ai părul creț), o tunsoare zero sau una cu breton.
1.5
Fața în formă de triunghi sau diamant merge foarte bine tot cu tunsoarea clasică – scurt în lateral, lung în partea de sus. Alege cărarea într-o parte și creează cât mai mult volum la păr. De altfel, alege tunsori cu breton sau, de ce nu, lasă-ți părul să crească mai lung!

Acum că știi ce fel de tunsoare ți se potrivește, te așteptăm la frizeria de la Saloanele Diyona din Militari sau Timpuri Noi! Găsești datele de contact pe site-ul nostru, www.salondiyona.ro.

Leave a Reply