Tratament facial pe bază de alge marine, la cosmetica de la saloanele Diyona Militari si Timpuri Noi!

posted in: Cosmetica | 0

10631268_909628069048528_519890664751852684_oÎncepe primăvara cu un tratament de îmbunătățire a tenului! Vino la salonul de cosmetică de la Diyona Militari și Timpuri Noi pentru un tratament facial pe bază de alge marine, cu produsele profesionale Repechage.
Tratamentul cosmetic ”Seaweed Treatment Mask” este ideal pentru îmbunătățirea generală a condiției tenului tău. Beneficiile acestui tratament sunt numeroase: ajută la curățarea în profunzime a tenului, hidratează și tonifică tenul, are efecte calmante asupra pielii. Presupune o serie de masaje faciale (opțional, și cu exfoliere), urmate de aplicarea elementului principal: masca răcoritoare pe bază de alge marine.
După cum am menționat, acest tratament poate fi însoțit și de o exfoliere a tenului. Avem trei produse, alese în funcție de tipul de ten și nevoile acestuia: un exfoliant pe bază de acid glicolic, un exfoliant cu enzimă pură de Papaya, sau o cremă exfoliantă cu miere și migdale.
Îngrijirea tenului necesită o atenție sporită și produse potrivite tipului acestuia. Specialiștii noștri știu asta mult prea bine; de aceea, pentru ca beneficiile tratamentului să fie de lungă durată, aceștia îți pot recomanda și un program de îngrijire pentru acasă!
Acest tratament te va ajuta să obții un ten curat, sănătos și neted! Te poți bucura și tu de numeroasele-i beneficii! Te așteptăm să ne contactezi telefonic pentru o programare la unul din saloanele Diyona din București: fie cel din bulevardul Uverturii, zona Militari, fie cel de pe Calea Văcărești, zona Timpuri Noi! Găsești mai multe date de contact pe site-ul nostru, la adresa: http://www.salondiyona.ro
Sau ne putet urmari pe:
Facebook Militari : https://www.facebook.com/salondiyona1/?ref=hl
Facebook Timpuri Noi : https://www.facebook.com/salondiyona2/?ref=hl
Twitter : https://twitter.com/salondiyona

Leave a Reply