Un scalp sănătos, la coafor cu tratamentele speciale din saloanele Diyona Militari si Timpuri Noi!

posted in: Coafor | 0

DSC_8607Vremea se încălzește și, ușor-ușor, lăsăm acasă căciulile care ne țineau de cald în zilele friguroase. Însă înainte, asigură-te că părul tău este și el pregătit să întâmpine vremea bună. Începe cu scalpul! Coaforul de la saloanele Diyona Militari și Timpuri Noi îți propune un tratament personalizat Wella System Professional, pentru un scalp sănătos, care să nu îți facă probleme!
Tratamentele Wella SP Hair Alchemy presupun combinarea unei măști, reprezentând beneficiul principal, cu o infuzie care vine cu un beneficiu secundar. Pentru a te bucura de un păr sănătos și un scalp curat, lipsit de mătreață și iritații, alege masca „Clear Scalp Mask”. Fiind aplicată împreună cu un masaj relaxant, aceasta va acționa în profunzime asupra scalpului, pentru a elimina mătreața și a calma posibilele iritații ale pielii.
În ajutorul acestei măști, poți alege una din cele 5 infuzii disponibile, pentru un plus de îngrijire a părului. Acestea sunt următoarele: infuzie pentru netezirea șuvițelor rebele; infuzie pentru hidratarea în profunzime a firului de păr; infuzie pentru repararea părului deteriorat; infuzie pentru un volum de vis; sau infuzie pentru protejarea culorii părului vopsit.
Dacă nu ești hotărâta asupra beneficiului secundar, te poți consulta cu stilistul de la coaforul saloanelor Diyona. Acesta va studia cu atenție părul pentru a-l diagnostica și a recomanda infuzia potrivită problemelor acestuia. Pentru o intensificare a beneficiilor tratamentului personalizat, stilistul poate apela la „ajutorul” căștii speciale Wella Hairspa, pe care o găsești în saloanele Diyona Militari și Timpuri Noi.
Acordă atenție sporită îngrijirii scalpului și nu ignora eventualele probleme, pentru a te bucura în continuare de un păr sănătos și strălucitor! Te așteptăm la coaforul saloanelor Diyona Militari și Timpuri Noi, pentru un tratament personalizat pentru scalp și păr!
Te așteptăm să ne contactezi telefonic pentru o programare la unul din saloanele Diyona din București: fie cel din bulevardul Uverturii, zona Militari, fie cel de pe Calea Văcărești, zona Timpuri Noi! Găsești mai multe date de contact pe site-ul nostru, la adresa: http://www.salondiyona.ro
Sau ne putet urmari pe:
Facebook Militari : https://www.facebook.com/salondiyona1/?ref=hl
Facebook Timpuri Noi : https://www.facebook.com/salondiyona2/?ref=hl
Twitter : https://twitter.com/salondiyona

Leave a Reply