Păr plin de volum, la coafor Diyona!

posted in: Coafor | 0

1264469_661869097164514_2004111395_oDacă părul tău este lipsit de volum, soluția vine la coaforul saloanelor Diyona Militari și Timpuri Noi! În așteptarea zilelor calde de primăvară, te așteptăm la salon pentru un tratament profesional care să îi confere părului tău volumul mult-dorit!
Cu această problemă a lipsei volumului se confruntă cel mai des femeile care au părul gras, sau cele care au firul de păr subțire. În ambele cazuri, după spălare, părul nu își menține fermitatea și astfel pierde mult volum. Însă această problemă poate fi rezolvată dacă apelezi la un tratament profesional personalizat, cu produse din gama Wella System Professional!
Tratamentele profesionale Wella SP Hair Alchemy se bazează pe mixarea unei măști intensive (pentru beneficiul principal) și a unei infuzii (pentru beneficiul secundar). Poți opta pentru o mască pentru volum, „Volumize Mask”. Având ca ingredient de bază complexul creatonic, masca fortifică firul de păr și stabilizează structura acestuia, conferindu-i volum! În plus, polimerii elastici de îngrijire acționează și ei asupra firului de păr, formând un film protector!
Masca pentru volum o poți combina cu una din următoarele patru infuzii: „Smoothen infusion”, dacă părul este rebel după spălare, chiar dacă ulterior își pierde volumul; „Hydrate Infusion”, pentru un plus de hidratare și îngrijire a firului de păr; „Repair Infusion”, pentru părul deteriorat”; sau ”Color Save Infusion”, pentru a păstra intensitatea culorii părului vopsit.
Dacă ești nehotărâtă în privința beneficiului secundar, specialiștii coaforului te pot ajuta cu o diagnosticare a părului și recomandări. De altfel, saloanele Diyona dispun de o cască specială Wella Hairspa, care va intensifica beneficiile tratamentului personalizat!
Contactează-ne pentru o programare la unul din saloanele noastre: Diyona Militari (Uverturii 49) sau Diyona Timpuri Noi (Văcărești 207). Mai multe date de contact găsești pe site! www.salondiyona.ro Te așteptăm cu drag la saloanele noastre, pentru un tratament profesional personalizat!

Leave a Reply