Bucură-te de un ten curat, la cosmetica saloanelor Diyona!

posted in: Cosmetica | 0

919740_586776128007145_1877116556_oCel mai bun „accesoriu” pe care îl poți purta cu orice este un ten curat! Dacă ai probleme cu acneea, cosmetica saloanelor Diyona Militari și Timpuri Noi te ajută să scapi de această neplăcere printr-un tratament cosmetic profesional!
Acneea este cauzată de numeroși factori, atât interni, cât și externi, iar efectele ei sunt extrem de neplăcute. Pe lângă disconfortul estetic temporar, netratată corespunzător, acneea poate lăsa în urma ei urme și cicatrici neplăcute asupra tenului. În plus, se poate extinde de la ten și pe gât, umeri, decolteu și alte zone ale corpului.
Poți scăpa de această problemă cu un tratament special, menit să curețe tenul: tratamentul cosmetic Hydra Medic, marca Repechage. Acest tratament se bazează pe o mască de dezîncrustare, care curăță porii în profunzime și acționează intens asupra pustulelor existente. De altfel, previne apariția unor noi pustule prin reducerea producției de sebum. Nu în ultimul rând, hidratează și curăță tenul, calmând leziunile deja existente.
Tratamentul conține produse Repechage care au ingrediente menite să te ajute în lupta împotriva acneei. Pe listă includem, bineînțeles, elementul-cheie al produselor Repechage: algele marine. Pe listă se adaugă și acidul salicilic (ajută la curățarea tenului) și mușețel (are efect calmant, reducând posibilele iritații ale pielii).
Efectele vor fi vizibile încă după primul tratament! Acneea va fi mai puțin vizibilă, iar tenul va fi mai luminos, mai curat și, nu în ultimul rând, mai hidratat! Printr-o îngrijire corespunzătoare, acesta se va menține astfel o perioadă lungă de timp!
Astfel, te așteptăm la cosmetica saloanelor Diyona Militari și Timpuri Noi, pentru a încerca acest tratament împotriva acneei! Intră pe site-ul nostru, pentru a obține datele de contact și pentru a face o programare la unul din saloanele noastre! Fă primul pas pentru un ten curat, sănătos, radiant!

Leave a Reply