Calmează suvițele rebele cu un tratament profesional la coafor in Saloanele Diyona!

posted in: Coafor | 0

1262799_661868767164547_1690425580_oPărul rebel, cu fire groase, poate fi greu de stăpânit. Pare să aibă propria personalitate, nu stă mereu coafat cum ți-ai dori, și câteodată cu greu reușești să scoți peria din el. Pentru a-l îmblânzi, coaforul de la Saloanele Diyona Militari și Timpuri Noi îți recomandă un tratament de netezire, care să îți descurce părul și să îl lase moale și strălucitor!
La saloanele Diyona poți beneficia de un tratament personalizat cu produse din gama Wella SP Hair Alchemy. Acest tratament presupune combinarea unei măști profesionale (include beneficiul principal) cu o infuzie (care include beneficiul secundar), aplicate cu ajutorul unor instrumente profesionale și printr-un masaj relaxant.
Pentru părul rebel, alegerea ideală este masca „Smoothen Mask”, care are ca ingredient de bază cheratina hidrolizată, extrasă din cașmir. Acest element ajută la netezirea în profunzime a părului, lăsându-l moale la atingere. Pe lângă cheratină, masca include și ulei de avocado, care nu doar netezește părul, ci și ajută la protejarea acestuia împotriva uscării și umidității. De remarcat este și Zeina, ingredient care restructurează fibrele pentru a face firul mult mai rezistent.
Masca se poate combina cu una din următoarele patru infuzii: „Hydrate Infusion”, pentru un plus de hidratare; „Repair Infusion”, pentru firele deteriorate; „Volumize Infusion”, pentru un volum natural, ușor de controlat; sau „Color Save Infusion”, pentru părul vopsit. Beneficiile acestui tratament pot fi intensificate prin cască specială Wella Hairspa, pe care o găsești în Saloanele Diyona.
În cazul în care nu te poți hotărî asupra beneficiului secundar, poți cere ajutorul stilistului. Acesta va studia părul tău, pentru a-l diagnostica corect și, în funcție de problemele pe care le observa, îți va recomanda infuzia potrivită.
Și tu te poți bucura de un păr mătăsos, cu șuvițe cuminți, care se descurcă și coafează ușor. Intră pe site-ul nostru și contactează-ne pentru o programare la unul din saloanele noastre: Diyona Militari (Uverturii 49) sau Diyona Timpuri Noi (Văcărești 207)!

Leave a Reply