Tratament pentru ten sensibil, la cosmetica saloanelor Diyona!

posted in: Cosmetica | 0

repechageTenul sensibil poate fi destul de problematic, însă nu și când știi cum sa îl calmezi! Cosmetica saloanelor Diyona Militari și Timpuri Noi îți propune un tratament profesional care să calmeze tenul și să redea pielii un aspect neted și sănătos!
Tot mai mulți factori externi ne afectează sănătatea: poluarea, alimentația, razele UV. Tenul sensibil are și el de suferit în urma acestora, iar problemele cu care te poți confrunta în acest caz sunt extrem de neplăcute: iritații, roșeață, eczeme sau alergii. Însă poți scăpa de aceste probleme neplăcute și inestetice printr-un tratament facial special conceput pentru tenul sensibil!
La saloanele Diyona Militari și Timpuri Noi poți beneficia de un tratament special pentru tenul sensibil, cu produse marca Repechage. Tratamentul Hidra 4 conține ingrediente care ajută la calmarea, îngrijirea și protejarea tenului! În fruntea listei se află uleiul de măsline și extractul din frunze de măslin. Aceste două ingrediente joacă un rol esențial în calmarea tenului, tratând iritațiile și oferind protecție suplimentară grație antioxidanților.
Desigur, fiind un tratament marca Repechage, acesta are ca ingredient și elementul de bază al tuturor produselor: algele marine. Ele sunt importante prin faptul că întăresc tenul, făcându-l mai rezistent împotriva factorilor care îl pot afecta. Astfel, iritațiile vor fi vizibil reduse, dar și prevenite! Un alt ingredient important îl reprezintă uleiul de quinoa, care are proprietăți calmante și ajută la hidratarea pielii.
Vei observa o schimbare benefică a tenului încă după primul tratament. Acesta va fi lipsit de roșeață și iritații, va avea un aspect plăcut, sănătos, luminos, și în plus, va fi protejat în fața factorilor externi!
Îngrijește-ți tenul cu ajutorul tratamentelor cosmetice potrivite tipului de ten și problemelor acestuia! Pentru asta, te așteptăm la cosmetica salonului Diyona Militari, pe Bulevardul Uverturii nr. 49, sau la salonul Diyona Timpuri Noi, pe Calea Văcărești nr. 207! Intră pe site-ul nostru, www.salondiyona.ro, pentru mai multe date de contact!

Leave a Reply