Părul sănătos, mereu la modă – coaforul Diyona îți propune tratamentul perfect!

posted in: Coafor | 0

1262799_661868767164547_1690425580_oTendințele se schimbă mereu, însă niciodată nu vei da greș cu un păr sănătos – acesta va fi mereu la modă! Însă nu este întotdeauna atât de ușor de obținut, din cauza factorilor (majoritatea externi) care îl pot afecta. În cazul în care și tu ai părul deteriorat, coaforul saloanelor Diyona îți propune soluția perfectă: un tratament de tip „repair” pentru păr degradat!
Înainte de a apela la acest tratament, trebuie să știi cum se recunoaște un păr deteriorat. De cele mai multe ori, acesta este lipsit de strălucire și volum, are un aspect nesănătos, și este greu de coafat. În plus, vârfurile sunt despicate iar șuvițele, rebele, astfel că se încurcă ușor și se pieptănă greu, fapt ce duce la o altă problemă: firele se rup mult mai ușor. Nu în ultimul rând, părul are un aspect mat, aspru, și este lipsit de elasticitate.
Există cauze mecanice (pieptene, perii și alte accesorii de slabă calitate, uscare agresivă a părului cu prosopul, aparatele de îndreptat/ondulat), dar și cauze chimice (tratamente neprofesioniste, substanțe folosite pentru ondulare permanentă, decolorări) care duc la degradarea părului. În plus, și razele UV pot afecta părul, deteriorând structura interioară a firului.
Pentru această problemă, coaforul saloanelor Diyona îți vine în ajutor cu un tratament profesional personalizat cu produse din gama Wella SP Hair Alchemy! Acest tratament personalizat se evidențiază prin obținerea a două beneficii: unul primar, prin masca intensivă, al doilea secundar, prin infuzie. Pentru părul degradat, soluția o reprezintă „Repair Mask”, o mască de păr care repară, hrănește și protejează firul de păr! Ingredientul-cheie este proteina-cheratină hidrolizată, care acționează intens asupra structurii interne a părului, o reface și o repară în întregime. În plus, conține agenți de îngrijire de înaltă calitate, care hrănesc și protejează firul de păr!
Tratamentul poate fi completat cu una din următoarele infuzii: „Smoothen Infusion”, pentru un păr sănătos și neted, ușor de coafat; „Hydrate Infusion”, pentru a hidrata și mai mult părul; „Volumize Infusion”, pentru un volum natural de invidiat; și „Color Save Infusion”, pentru păr vopsit. Cere sfatul specialistului din cadrul coaforului Diyona dacă ești nehotărâtă în privința alegerii ideale. Indiferent care va fi aceasta, beneficiile vor fi și mai intense grație căștii speciale Wella Hairspa, pe care o găsești la saloanele Diyona!
Bucură-te de un păr sănătos cu ajutorul acestui tratament personalizat pentru păr deteriorat! Intră pe site-ul nostru, www.salondiyona.ro, pentru a obține datele noastre de contact. Te așteptăm!

Leave a Reply