Soluții pentru ten hipersensibil, la cosmetica saloanelor Diyona!

posted in: Cosmetica | 0

10557771_909628045715197_7410689642490494875_oTot mai mulți factori externi ne afectează tenul, unii într-un mod destul de agresiv. Iar dacă ai un ten hipersensibil, predispus la probleme și afecțiuni cum ar fi iritații și roșeață, edeme, arsuri sau rozacee, poți găsi cu greu o soluție care să te scape de aceste probleme. Însă nu și dacă vii la cosmetica saloanelor Diyona: poți beneficia de un tratament profesional pentru ten hipersensibil!
Prin ten hipersensibil înțelegem un ten deshidratat, ușor iritat și afectat de diverși factori externi, uscat și predispus la diverse probleme și afecțiuni dermatologice. Poți recunoaște tenul hipersensibil pe baza următoarelor simptome: piele iritată și înroșită, edeme (umflături ale țesutului), vase capilare dilatate, arsuri, alergii, senzație de înțepătură, sau piele uscată. În plus, tenul hipersensibil se poate confrunta și cu rozacee – afecțiune caracterizată prin roșeață permanentă, papule și pustule, telangiectazii (vene foarte mici, dilatate), edeme. Această afecțiune apare des în rândul femeilor care trec de vârsta de 30 de ani, când tenul începe să devină deja mai sensibil.
Pentru a ține sub control astfel de probleme ale tenului sensibil, cosmetica saloanelor Diyona îți propune tratamentul cosmetic „Hydra 4 Red-Out Facial”, marca Repechage. Acest tratament are la bază ingredientul Micro Silver, care are puternice proprietăți antimicrobiene, antiinflamatoare și antioxidante; ajută la calmarea pielii iritate și reduce simptomele dermatitei. Bineînțeles, un alt ingredient important este și extractul de alge marine (4 tipuri diferite) bogate în antioxidanți, vitamine și minerale – ajută la calmarea și hidratarea pielii.
Trebuie menționat și rutinul, bioflavonoid extras din citrice care neutralizează radicalii liberi, previne declanșarea dermatitei și îmbunătățește circulația și refacerea fibrelor de colagen. Un alt bioflavonoid, quercetin, neutralizează radicalii liberi și previne/reduce afecțiunile cauzate de stresul oxidativ. Alte ingrediente importante care sta la baza tratamentului facial sunt acidul hialuronic (întărește protecția pielii), extractul de Mirabilis Jalapa (reduce iritațiile și roșeața, hidratează tenul), precum și extracte de turmenic organic, apă de flori de portocal, frunze de salvie, rozmarin, și lămâie, cu efecte antioxidante, antimicrobiene, antifungice, astringente, și de calmare.
Acest tratament va îmbunătăți vizibil tenul tău, având un efect calmant și de curățare potrivit tenului hipersensibil. Te va scăpa de rozacee și alte probleme și afecțiuni ale tenului, cum ar fi edemele, iritațiile sau roșeața. Tenul tău va avea un aspect sănătos, luminos, iar pielea va fi curată și catifelată, dar și protejată împotriva factorilor externi!
Scapă și tu de aceste probleme ale tenului hipersensibil! Vino la cosmetica saloanelor Diyona Militari și Timpuri Noi pentru a te bucura de un ten sănătos, lipsit de probleme! Intră pe site-ul nostru, www.salondiyona.ro pentru a obține datele noastre de contact!

Leave a Reply