Sarbatoreste de Paste cu o manichiura noua si rezistenta, la saloanele Diyona!

posted in: Manichiura | 0

jessicaSărbătoarea Paștelui se apropie cu pași repezi, iar tu trebuie să fii pregătită din toate punctele de vedere: atât cu treburile gospodărești și preparatele delicioase, cât și cu aspecte legate de look! Ca să faci față zilelor agitate, când vei spăla vase sau curăța prin casă, manichiura saloanelor Diyona Militari și Timpuri Noi te invită să încerci o manichiură cu lac semi-permanent!
Produsele profesionale GELeration, marca Jessica, îți vor asigura o manichiură care se va menține pe unghii 3-4 săptămâni! Acestea nu vor afecta unghiile, în special având în vedere că nu conțin niciuna dintre următoarele 7 substanţe chimice: Formaldehidă, Răşină Formaldehidică, Toluen, Dibutilftalat (DBP), Camfor, Xilen sau Etil Tosilamidă.
Gama de produse GELeration conține lacuri și soluții de pregătire a unghiei (spre exemplu, primer pentru unghii sau lac de bază), dar și lacuri de tip top coat, cu efect lucios sau mat. În plus, lacurile semi-permanente sunt disponibile în 40 de nuanțe, care pot fi folosite separat sau împreună, pentru a crea manichiura dorită de tine!
Pentru o sigilare și uscare rapidă a manichiurii, se va folosi lampa UV LED , ecologică și eficientă, care nu produce căldură excesivă și astfel nu îți va crea nici un disconfort. Comparativ cu lampele pe bază de tehnologie UV tradițională, UV LED este mult mai eficientă, reducând timpul de întărire la doar 10-30 de secunde!
Poți opta pentru o manichiură clasică, french, unghii uni într-o singură nuanță, sau modele de nail art potrivite pentru Paște, realizate cu ajutorul instrumentelor profesionale deținute de salon!
Încearcă și tu o manichiură cu lac semi-permanent, pentru un rezultat aspectuos și de lungă durată! Intră pe site-ul nostru, www.salondiyona.ro, unde vei găsi datele de contact pentru saloanele Diyona Militari (Bd. Uverturii, nr. 49) și Timpuri Noi (Calea Văcărești, nr. 207).

Leave a Reply