Bucură-te de unghii sănătoase, cu tratamentele saloanelor Diyona!

posted in: Manichiura | 0

tratamente jessicaO manichiură perfectă nu înseamnă doar aplicarea ojei și tehnicile de nail-art pentru a crea un model deosebit. Unghiile sănătoase și îngrijite stau la baza oricărei manichiuri, fapt cunoscut și de manichiuristele saloanelor Diyona Militari și Timpuri Noi! Tratamentele speciale pentru cuticule și unghii oferă îngrijirea necesară, de înaltă calitate, prin produsele marca Jessica!
Să începem cu cuticulele, care au rolul de a proteja unghiile de bacterii. Se recomandă să nu fie îndepărtate pentru a nu favoriza infecții, însă ele pot fi cosmetizate și îngrijite! Le poți „răsfăța” cu un ulei cu rol de hidratare intensivă; având în compoziție uleiuri naturale de Jojoba, migdale, și orez, acesta vindecă și înmoaie cuticulele, stimulând astfel creșterea și întărirea unghiilor. Pentru o hidratare de lungă durată, îți propunem un emolient pentru cuticule; acesta conține vitamine antioxidante și agenți de vindecare cu rol de hidratare și catifelare de durată a cuticulelor și unghiilor.
După îngrijirea cuticulelor, atenția cade acum în totalitate asupra unghiilor. La saloanele Diyona Militari și Timpuri Noi poți beneficia de tratamente de bază, care să repare probleme existente sau să aducă un plus de hidratare unghiilor.
Tratamentul „Rejuvenation” este recomandat pentru unghii uscate. Grație combinației unice de proteină KWH si H2O, acesta îmbunătățește nivelul de hidratare al unghiilor. De altfel, conține și ulei de Jojoba, Aloe Vera și vitamina E – acestea ajută la tratarea, vindecarea și întărirea unghiilor.
„Recovery” este ideal pentru unghiile casante (unghiile extrem de moi, care se crapă sau se rup foarte ușor). Și acest tratament conține combinația unică de proteină KWH si H2O, care le ajută să fie și să se mențină mult mai hidratate. Ele vor fi mai flexibile și nu se vor mai rupe atât de ușor.
Pentru unghii normale, fără probleme serioase, se poate folosi tratamentul „Reward”. Acesta conține extracte din plante naturale, antioxidanți, și vitaminele A, C și E. Toate aceste ingrediente ajută la menținerea hidratării, rezistenței și flexibilității unghiilor. În plus, conține și calciu, pentru a întări unghiile și a preveni fisurile.
„Restoration” este un tratament recomandat pentru unghiile deteriorate chimic sau post-acrilic. Ingredientul-cheie al acestui tratament este Echinaceea, plantă cunoscută pentru proprietățile vindecătoare. Acest tratament regenerează unghia și acționează intens pentru a o întări și a grăbi procesul natural de vindecare.
Acestea sunt câteva tratamente de bază pentru unghii și cuticule, de care poți beneficia la saloanele Diyona Militari și Timpuri Noi! Te așteptăm pe site-ul nostru, www.salondiyona.ro, unde vei găsi datele de contact necesare pentru a-ți face o programare la manichiură!
Urmărește în continuare blogul nostru pentru a afla ce alte tratamente sunt disponibile la saloanele Diyona Militari și Timpuri Noi!

Leave a Reply