Tratamente corective pentru unghiile tale, la saloanele Diyona!

posted in: Manichiura | 0

jessica-nail-polishonlineUnghiile sănătoase sunt cele mai frumoase și reprezintă baza pentru manichiura preferată. De aceea, dacă ai probleme cu unghiile (spre exemplu, dacă sunt moi sau se exfoliază), se recomandă să apelezi la un tratament special! La saloanele Diyona Militari și Timpuri Noi vei găsi tratamentul de care ai nevoie pentru a scăpa de aceste probleme!
În postarea anterioară ți-am prezentat tratamente de bază marca Jessica. Gama de tratamente conține și câteva lacuri corective, special concepute pentru ca tu să te bucuri de unghii sănătoase. Toate produsele Jessica, inclusiv tratamentele, se remarcă prin faptul că nu conțin niciuna din următoarele substanțe: formaldehidă, răşină, formaldehidică, toluen, dibutilftalat (DBP), camfor, xilen sau etil tosilamidă.
Gama de tratamente corective conține patru lacuri. La acestea se pot adăuga și încă două tratamente esențiale, tot cu proprietăți corective. Ți le vom prezenta pe toate!
„Critical Care” se recomandă pentru posesoarele de unghii moi. Acest tratament conține proteina KSW fortificată cu calciu, precum și întăritori intensivi. Acționează în profunzime asupra unghiilor, grăbind cheratinizarea acestora.
„Life Jacket” este ideal pentru unghiile predispuse la rupere sau crăpare. Acesta conține fibre naturale, precum și alte ingrediente fortificante și de vindecare, și odată aplicat, oferă protecție și îngrijire unghiilor tale.
„Fusion” este un tratament special creat pentru a stopa exfolierea unghiilor. Acesta conține rășine cauciucate care consolidează straturile unghiei, precum și vitamina A, care întărește unghia.
„Flawless” reprezintă stratul de bază al manichiurii dacă ai unghiile cu fisuri și imperfecțiuni. Odată aplicat, ajută la crearea unei suprafețe uniforme ideale pentru aplicarea manichiurii.
„Bend don’t break” este recomandat pentru unghiile care se rup foarte ușor. Tratamentul conține polimeri de hidratare și ajută la creșterea rezistenței și flexibilității unghiilor. Este ideal și pentru a îmbunătăți starea generală a unghiilor tale.
Ultimul, dar nu și cel din urmă, este tratamentul „Nibble no more” – soluția ideală pentru femeile care au obiceiul să-și roadă unghiile. Pe lângă faptul că poți transmite o groază de microbi prin roaderea unghiilor, acest obicei poate duce la următoarele probleme: vârfuri dale degetelor inflamate și dureroase, leziuni ale cuticulelor și chiar infecții. Prin aplicarea unui strat al tratamentului „Nibble no more” poți scăpa de acest obicei! Acesta conține extract de cactus, care va da unghiilor un gust amar, foarte neplăcut. Astfel, vei fi descurajată să-ți mai rozi unghiile. În plus, tratamentul oferă și îngrijire suplimentară, stimulând creșterea unghiilor.
Scapă de problemele neplăcute ale unghiilor cu aceste tratamente! Te așteptăm la unul din saloanele Diyona: Militari (Bd. Uverturii, nr. 49) și Timpuri Noi (Calea Văcărești, nr. 207). Mai multe date de contact găsești pe site-ul nostru, www.salondiyona.ro.

Leave a Reply