Tratament special pentru scalp, la coaforul saloanelor Diyona!

posted in: Coafor | 0

DSC_8607Un scalp sănătos reprezintă elementul de bază pentru un păr sănătos! Dacă nu este îngrijit cum trebuie, te poți confrunta cu iritații, mâncărimi, sau chiar căderea părului. Pentru a evita astfel de probleme, coaforul saloanelor Diyona Militari și Timpuri Noi îți propun un tratament profesional și personalizat Wella SP Hair Alchemy!
Tratamentele personalizate Wella SP Hair Alchemy îți promit o varietate de beneficii, prin combinarea unei măști profesionale (include beneficiul principal) cu o infuzie specială (include beneficiul secundar). În cazul problemelor de scalp, îți propunem masca „Balance Scalp”, care conține numeroase substanțe anti-inflamatoare și hidratante.
La baza acestei măști se află complexul activ Dermacalm ajută la relaxarea scalpului și refacerea barierei de protecție a acestuia. Printre altele, acesta conține D-Panthenol (vitamină hidratantă pentru bariera de protecție a scalpului), α-Bisabolol (substanță anti-inflamatoare cu mușețel) și DL-Valine (aminoacid cu proprietăți anti-iritante). În plus, masca nu conține coloranți, acționează în mod delicat și are un parfum plăcut, relaxant.
Pentru un beneficiu suplimentar, poți combina masca „Balance Scalp” cu una din cele cinci infuzii: „Smoothen Infusion”, pentru a îmblânzi părul rebel; „Hydrate Infusion”, pentru o hidratare intensă a firului de păr; „Repair Infusion”, pentru repararea părului degradat; „Volumize Infusion”, pentru un volum natural; și „Color Save Infusion”, pentru părul vopsit. Ambele beneficii ale acestui tratament pot fi intensificate prin folosirea unei căști speciale Wella Hairspa, pe care o găsești în Saloanele Diyona Militari și Timpuri Noi.
Te-am convins, nu? Atunci te așteptăm la unul din saloanele noastre: Diyona Militari (Uverturii 49) sau Diyona Timpuri Noi (Văcărești 207)! Mai multe date de contact găsești pe site-ul nostru, www.salondiyona.ro.

Leave a Reply