Manichiură trendy de vară, la saloanele Diyona!

posted in: Manichiura | 0

varajessicaVara aceasta, colorează-ți unghiile în nuanțele distracției și ale bunei dispoziții! Saloanele Diyona Militari și Timpuri Noi te invită să încerci serviciile noastre de manichiură, cu lacurile de unghii Jessica!
Lacurile de unghii Jessica te vor surprinde prin calitate și varietate de nuanțe! În primul rând, ele se evidențiază prin compoziție. Asemenea tuturor lacurilor marca Jessica, nu conțin următoarele ingrediente care pot fi dăunătoare unghiilor tale: formaldehidă, răşină formaldehidică, toluen, dibutilftalat (DBP), camfor, xilen sau etil tosilamidă.
Lacurile Jessica au culori bogate și vibrante, potrivite pentru toate gusturile. De la nuanțe intense, tari, la culori pastelate, romantice, sau chiar la nuanțe cu reflexii – garantat vei găsi o nuanță care să ți se potrivească!
La saloanele Diyona vei găsi 60 de nuanțe din gama lacurilor de unghii Jessica. Ele pot fi combinate cu oricare din tratamentele marca Jessica, menite să repare probleme existente sau să ofere un plus de îngrijire unghiilor tale. Iar la final, lacurile de sigilare conferă și ele unghiilor tale o personalitate aparte. Le vei găsi în următoarele nuanțe: Creme, Frost, Glitter, High Shine, Metallic, Matte, Opalescent și Sheer.
Exprimă-te prin culori și modele care să-ți decoreze unghiile! Indiferent că optezi pentru unghii uni, în culori tari sau pastelate, sau alegi combinații îndrăznețe de culori și nail art, la saloanele Diyona Militari și Timpuri Noi vei obține manichiura mult-dorită, pentru care vei fi invidiată de toate prietenele!
Te așteptăm cu drag la unul din saloanele noastre: Diyona Militari (Uverturii 49) sau Diyona Timpuri Noi (Văcărești 207)! Pe site-ul nostru, www.salondiyona.ro, vei găsi mai multe informații pentru a face o programare!

Leave a Reply