Întâmpină vara cu un ten luminos, la cosmetica saloanelor Diyona!

posted in: Cosmetica | 0

1948080_763251627026260_624276598_nSoarele își face prezența din ce în ce mai simțită în viața noastră, însă parcă nici strălucirea lui nu se compară cu cea a tenului tău – strălucire pe care o poți obține printr-un tratament profesional la cosmetica saloanelor Diyona Militari și Timpuri Noi!
Pentru un ten sănătos, luminos, cosmeticienii saloanelor Diyona îți propun un tratament special marca Repechage – BIOLIGHT Miracle Facial. Acționează intens, însă într-un mod delicat asupra tenului, pentru a nu-l afecta, și este potrivit oricărui tip de ten. Ingredientele active ale produselor ajută la obținerea unei luminozități naturale și la uniformizarea culorii tenului.
La baza acestui tratament se află exfoliantul glicolic Glyco-Sea Peel. Această formulă specială de acid glicolic ajută la reînnoirea și refacerea pielii, cu iritații minime ale pielii. Combinare Hexapeptidelor cu extracte naturale din Lemn Dulce și Margaretă previne procesul de melanogeneză (hiperpegmentația pielii). Nu în ultimul rând, algele marine – ingredientul cheie al produselor Repechage – au proprietăți calmante și antioxidante.
Rezultatul? Tenul tău va fi luminos, radiant, mult mai tânăr, iar culoarea acestuia va fi vizibil uniformizată! Va avea un aspect general sănătos, cu o strălucire naturală! Vei observa o îmbunătățire imediat după primul tratament!
De reținut însă că, în urma acestui tratament în special, pe timp de vară trebuie să folosești creme și produse cosmetice cu ingrediente care să asigure protecție solară. Poți cere mai multe informații cosmeticienilor saloanelor Diyona.
Redă-i tenului tău luminozitatea mult dorită! Te așteptăm la saloanele Diyona Militari (Uverturii nr. 49) sau Diyona Timpuri Noi (Văcărești nr. 207). Pentru mai multe date de contact, te așteptăm pe site: www.salondiyona.ro.

Leave a Reply