Păr plin de strălucire, cu tratamentele coaforului Diyona

posted in: Coafor | 0

DSC_8608Pe timp de vară, nimic nu e mai plăcut decât un păr sănătos, neted, strălucitor. Este momentul perfect pentru ca părul tău să fie în centrul atenției, cu razele soarelui reflectându-se pe suprafața acestuia.
Însă nu și dacă ai un păr mat, ceea ce duce la reflexia difuză a luminii – mai exact, diminuarea percepției luciului. Acest fenomen poate fi cauzat de firul de păr poros, casant, aspru. Efectul este unul neplăcut: un păr lipsit de luciu, fapt ce nu se va „asorta” mai deloc cu look-ul tău de vară, plin de energie și culoare.
Da, un păr lucios, sănătos, este un must-have al verii. Cum obții acest lucru? Coaforul salonului Diyona are soluția perfectă!
Poți beneficia de un tratament profesional pentru păr, cu produse din gama Wella SP Hair Alchemy. Avantajul acestui tratament constă în faptul că se poate personaliza în funcție de nevoile fiecărei persoane. Acesta se bazează pe combinarea unei măști cu o infuzie, pentru a obține două beneficii: unul principal, prin mască, și unul secundar, prin infuzie.
Pentru părul mat, lipsit de luciu, soluția o reprezintă masca „Shine Define”. Această mască se bazează pe formula specială Tri Complex, care conține ingrediente menite să confere părului tău strălucirea dorită. Combinația de acid citric și acid lactic acționează asupra interiorului firului de păr, pentru a spori densitatea, panthenolul hidratează și protejează părul împotriva uscării, iar BTAC (Behentrimonium-Chloride) netezește firele. Nu în ultimul rând, ingredientul-cheie – extractul de perle – intensifică luciul natural al părului!
Poți personaliza tratamentul cu una din următoarele infuzii: „Color Save Infusion”, pentru a te bucura de o culoare intensă; „Hydrate Infusion”, pentru o hidratare completă; „Volumize Infusion”, pentru un volum de invidiat; și „Smoothen Infusion”, pentru netezirea firelor rebele. Beneficiile vor fi intensificate prin casca specială Wella Hairspa, pe care o găsești în ambele saloane Diyona!
Te poți bucura și tu de un păr sănătos, strălucitor, numai bun pentru această vară! Vino la saloanele Diyona Militari (Uverturii 49) sau Diyona Timpuri Noi (Văcărești 207), pentru a beneficia de un astfel de tratament! Te așteptăm întâi pe site, www.salondiyona.ro, unde vei găsi toate datele necesare pentru a face o programare!

Leave a Reply