Tratament facial personalizat la cosmetica saloanelor Diyona

posted in: Cosmetica | 0

11060941_989038797774121_3908249376419961853_oUn tratament facial poate face minuni pentru tenul tău, îmbunătățind semnificativ aspectul și condiția acestuia. Cosmetica saloanelor Diyona te invită astfel la un tratament relaxant și plin de beneficii, personalizat în funcție de nevoile tenului tău!
Tratamentul Facial Clasic European, marca Repechage, este ideal pentru orice tip de ten, putând fi ușor personalizat. Se recomandă în special pentru tenul mixt sau cel deshidratat, însă prezintă beneficii și în cazul tenului uscat și sensibil, al tenului gras cu comedoane, sau al tenului cu pustule.
La baza acestui tratament se află sunătoarea, plantă folosită din timpuri străvechi pentru proprietățile sale calmante. Ca ingredient activ al acestui tratament, ajută la curățarea, tonifierea și hidratarea tenului. Pe lângă această plantă, tratamentul conține și extracte de ceai verde și alb, bogate în anti-oxidanți și menite să protejeze tenul de probleme.
După cum am menționat, tratamentul facial poate fi personalizat în funcție de nevoile tenului. Astfel, proprietățile tratamentului sunt următoarele:
Curățare intensă, grație ingredientelor precum sunătoarea și extractul de ceai verde și alb;
Tonifiere – ajută la menținerea unui pH echilibrat;
Masaj relaxant, cu o cremă pe bază de alge, mușețel și aloe vera;
Hidratare, prin folosirea unei creme care intră imediat în piele;
Exfoliere, cu un scrub pe bază de miere, migdale și ovăz, pentru curățare;
Mască pentru tenul gras.
Tratamentul poate fi completat și cu masca „Seaweed Treatment” pe bază de alge marine. Aceasta acționează în profunzime asupra tenului – hidratează, tonifică și curăță tenul, având în același timp și un efect calmant.
Există opțiuni pentru fiecare tip de ten, opțiuni menite să te scape de probleme și să îți confere un ten sănătos, curat, radiant. Și sigur își dorești și tu să te bucuri de un astfel de ten!
Tot ce trebuie să faci acum e să intri pe site-ul nostru, www.salondiyona.ro, unde vei găsi datele noastre de contact! Te așteptăm la cosmetica de la salonul Diyona Militari (Uverturii 49) sau Diyona Timpuri Noi (Văcărești 207).

Leave a Reply