Îngrijire intensă a cuticulelor, la saloanele Diyona

posted in: Manichiura | 0

DSC_9379La baza unei manichiuri colorate, care să te reprezinte, întotdeauna trebuie să se afle niște unghii sănătoase din toate punctele de vedere – iar aici ne referim și la cuticule. În continuare îți prezentăm rolul acestora, dar și soluții pentru o îngrijire corespunzătoare a cuticulelor, de care poți beneficia în cadrul saloanelor Diyona.
Chiar dacă estetic nu par să aibă un rol important, cuticulele – mai exact, straturile de piele moartă de la baza unghiei – sunt esențiale prin rolul lor. Ele protejează unghiile de bacterii și ajută la formarea de celule noi pentru ca unghiile să crească sănătoase.
Din acest motiv, chiar dacă multe persoane preferă să le îndepărteze, aceasta nu este o soluție ideală pentru unghii. Prin tăierea cuticulelor, unghiile devin mai vulnerabile prin faptul că nu mai sunt protejate de factori externi. Astfel, o îngrijire necorespunzătoare poate duce la diverse probleme – chiar și infecții.
Soluțiile vin prin produsele marca Jessica Cosmetics, disponibile la saloanele Diyona Militari și Timpuri Noi. Cunoscuți pe plan mondial pentru produsele de calitate, gama Jessica include și produse de îngrijire a cuticulelor.
„Phenomen Oil” este unul dintre ele – un ulei care asigură o hidratare intensivă a unghiilor. Conține uleiuri naturale de Jojoba, migdale și orez; aceste ingrediente ajută la hidratarea și, dacă este cazul, vindecarea cuticulelor. De altfel, acest ulei acționează asupra cuticulelor pentru a le înmuia, stimulând astfel creșterea și întărirea unghiilor.
Tot pentru hidratarea cuticulelor este și „Nourish Cuticle Formula”. Acest emolient este bogat în vitamine antioxidante și agenți de vindecare și acționează asupra cuticulelor pentru a oferi o hidratare intensă și de durată. În plus, este hrănitor atât pentru unghii, cât și pentru cuticule.
Tratamentele pentru cuticule pot fi combinate și cu tratamente intense pentru unghii, prezentate pe blog în articole anterioare. Acestea îți vor asigura niște unghii sănătoase, hidratate, fără probleme, pentru a obține o manichiură perfectă!
Apelează cu încredere la specialiștii saloanelor Diyona Militari (Uverturii 49) sau Diyona Timpuri Noi (Văcărești 207), pentru unghii sănătoase, numai bune pentru manichiuri colorate de vară! Te așteptăm pe site-ul nostru, www.salondiyona.ro, unde vei găsi datele complete de contact.

Leave a Reply