Oferă-i părului protecție de vară, cu tratamente la coaforul saloanelor Diyona

posted in: Coafor | 0

how-to-get-perfect-summer-hair-tips-2Vara sigur este anotimpul preferat al multor persoane – te duce cu gândul la relaxare, vacanțe, plajă, piscină, bronz. Totuși, soarele nu este întotdeauna de partea noastră, iar acest lucru se poate observa și după efectul pe care îl are asupra părului. Chiar dacă nu-ți displace cu soarele îți deschide culoarea părului, acesta nu este tocmai benefic pentru sănătatea părului – și nu e singurul care îți poate afecta părul.
În primul rând, vara părul este afectat de soare prin faptul că îl deshidratează; astfel, ajunge să se degradeze și să își piardă din strălucire. Se va usca mai ușor și va deveni mai fragil, motiv pentru care părul tău va crește mult mai încet. Iar în cazul părului vopsit, culoarea nu va rezista atât de mult pe timpul verii.
În al doilea rând, apa mării îți poate afecta părul prin conținutul de sare. Astfel, apa de mare contribuie la deshidratarea părului, însă poate avea efecte negative și asupra culorii părului.
Nu în ultimul rând, trebuie menționată și apa din piscină, deoarece aceasta conține clor. Această substanță este destul de agresivă pentru păr, afectând atât scalpul, cât și culoarea părului (în special a părului blond sau vopsit).
Asta nu înseamnă că trebuie să spui stop la concediul la mare sau zilele la piscină! Însă trebuie să acorzi un plus de atenție îngrijirii părului, pentru ca acesta să se mențină sănătos, neted, strălucitor pe timp de vară. Soluția ideală o găsești la saloanele Diyona – tratamente profesionale pentru păr, cu produse din gama Wella SP Hair Alchemy!
Acest tratament se poate personaliza în funcție de nevoile părului tău și constă în combinarea unei măști intensive (beneficiul principal) cu o infuzie specială (beneficiul secundar). Există numeroase soluții pentru tratamente pe timp de vară.
În fruntea listei de recomandări se află masca de hidratare, ce conține o formulă specială Active Moisture Complex. Substanțele active ale acestei măști sunt: glicerina (reglează nivelul de hidratare), D-Panthenol (hidratează și protejează firul de păr), glucoza și fructoza (ajută la reținerea umidității în păr). Poți combina masca de hidratare cu infuzii de netezire, reparare, volum, sau de culoare (pentru părul vopsit).
O altă opțiune este masca „Repair” pentru păr degradat, lipsit de luciu și cu vârfurile despicate. Această mască are la bază formula RNP, cu următoarele substanțe active: proteina-cheratină hidrolizată pentru a repara structura internă a firului de păr; agenți de îngrijire pentru un plus de hidratare și protecție; și siliconi și agenți cationici care acționează asupra zonelor poroase de pe cuticula firului de păr. Pentru și mai multe beneficii, combin-o cu o infuzie pentru hidratare.
Nu în ultimul rând, poți opta pentru îngrijirea scalpului, cu masca „Balance Scalp”. Aceasta conține D-Panthenol (vitamină hidratantă pentru bariera de protecție a scalpului), α-Bisabolol (substanță anti-inflamatoare cu mușețel) și DL-Valine (aminoacid cu proprietăți anti-iritante). O poți combina cu oricare din cele 5 infuzii: netezire, hidratare, reparare, volum, sau de culoare pentru păr vopsit.
Te așteptăm la saloanele Diyona Militari (Uverturii 49) sau Diyona Timpuri Noi (Văcărești 207). Noi te vom scăpa de griji, pentru ca tu să te bucuri din pline de soare și vacanță! Intră pe site-ul nostru, www.salondiyona.ro, pentru a obține datele noastre de contact!

Leave a Reply