Pedichiura perfectă pe timp de vară, la saloanele Diyona

posted in: Manichiura | 0

JessicaPedicurePicioarele frumoase sunt unul din multele atuuri cu care te vei mândri vara asta! Și ce merge mai bine cu flip flops sau sandale cu platformă decât o pedichiură completă, care să-ți asigure unghii sănătoase, dar și culori vibrante și modele inedite. Vino la manichiura saloanelor Diyona Militari și Timpuri Noi pentru a te bucura de o pedichiură perfectă de vară!
Pe timp de vară, unghiile de la picioare sunt expuse cel mai mult la factori externi, dăunători sănătății lor, și astfel necesită o îngrijire mai atentă. Doar unghiile sănătoase stau la baza unei manichiuri sau pedichiuri perfecte!
Pe partea de tratament, la saloanele Diyona vei avea câteva opțiuni pentru pedichiură, toate marca Jessica Cosmetics. Pentru unghii uscate, se recomandă tratamentul „Rejuvenation”, cu ulei de Jojoba Aloe Vera și vitamina E. Dacă unghiile se exfoliază, încearcă tratamentul „Fusion”, cu vitamina A și rășini cauciucate. Iar pentru unghiile predispuse la rupere sau crăpare, soluția ideală este tratamentul „Life Jacket”, cu ingrediente de vindecare și fibre naturale.
În schimb, dacă unghiile tale nu au nicio problemă în mod special, poți merge pe un tratament de bază – „Reward”, pentru unghii normale. Bogat în extracte din plante naturale și antioxidanți, cu un conținut de vitamina A, C și E, acest tratament ajută la menținerea sănătății, rezistenței și flexibilității unghiilor. În plus, calciul și Aloe Vera protejează unghia.
Un astfel de tratament reprezintă baza ideală pentru o pedichiură colorată, mono sau cu model. Lacurile de unghii Jessica Cosmetics îți oferă o varietate de nuanțe pentru ca tu să ai cele mai frumoase unghii! În plus, ca și restul produselor Jessica Cosmetics, și lacurile de unghii se evidențiază prin compoziție, întrucât acestea nu conțin anumite substanțe chimice care pot afecta unghiile: Formaldehidă, Răşină Formaldehidică, Toluen, Dibutilftalat (DBP), Camfor, Xilen sau Etil Tosilamidă.
Completează-ți look-ul de vară cu o pedichiură în nuanțele și modelele tale preferate! Pentru asta, te așteptăm la manichiura saloanelor Diyona: Militari (Bd. Uverturii, nr. 49) și Timpuri Noi (Calea Văcărești, nr. 207). Pe site-ul nostru, www.salondiyona.ro, vei găsi datele de contact complete. Tot ce rămâne e să-ți faci o programare, pentru o pedichiură de vară!

Leave a Reply