Obtine usor suvite în diverse culori, la coaforul salonului Diyona

posted in: Coafor | 0

DSC_6381 DSC_6355Un look jucăuș, cu șuvițe în diverse nuanțe și tonuri, este perfect pentru sfârșit de vară sau pentru o schimbare de look de toamnă! Vei obține un look fresh, care cu siguranță te va pune într-o bună dispoziție! Și ce poate fi mai plăcut decât un proces de aplicare mult mai ușor și rapid?
La coaforul saloanelor Diyona Militari și Timpuri Noi vei avea parte de o experiență mult mai plăcută și relaxantă pentru obținerea unor șuvițe. Acest lucru se datorează unui produs inovator marca Wella Professional – Color.id.
Aditivul pentru culoare Color.id incorporează tehnologia inovatoare InvisiDivider. Grație acesteia, odată adăugat în produsele de colorare, Color.id creează o matrice în masa de culoare, matrice în care pigmenții de culoare se mișcă liber. Astfel, odată ce produsul de colorare este aplicat pe păr, acesta acționează asemenea unei bariere care separă nuanțele diferite.
Acest aditiv este benefic atât pentru client, cât și pentru stilist. În primul rând, se elimină foliile de aluminiu sau orice alt tip de separator, întrucât culorile nu se amestecă. Astfel, stilistul lucrează mai ușor și mai rapid, iar clientul este mult mai confortabil pe durata întregului proces.
În al doilea rând, Color.id permite aplicarea mai multor nuanțe pe păr, atât pe șuvițe diferite, cât și pe lungimea aceleiași șuvițe. Grație barierei care se formează, culorile nu se amestecă între ele, chiar dacă șuvițele nu sunt separate în nici un fel, ci chiar sunt lipite una de alta. În plus, nuanțele sunt îmbinate perfect, pentru ca look-ul final să fie unul cât mai reușit!
Acest aditiv se folosește strict în combinație cu produsele de vopsire marca Wella Professional – Koleston Perfect sau Illumina Color.
Cu ajutorul acestui produs, experiența la coafor va fi mult mai plăcută! Astfel, te invităm să testezi și tu aditivul inovativ Color.id, care îți va asigura schimbarea de look mult-dorită!
Te așteptăm la unul din saloanele noastre – Diyona Militari (Uverturii 49) sau Diyona Timpuri Noi (Văcărești 207). Pentru mai multe date de contact, intră pe site-ul nostru: www.salondiyona.ro.

Leave a Reply