Epilare la cosmetica saloanelor Diyona, pentru o piele netedă

posted in: Cosmetica | 0

Rica Argan Liposoluble WaxSuntem în cea mai fierbinte perioadă a anului, cu concedii la mare, vizite relaxante la piscină și ținute sumare pentru a face față căldurii. Iar unul din accesoriile nelipsite în fiecare vară este pielea epilată, netedă la atingere!
La cosmetica saloanelor Diyona Militari și Timpuri Noi poți beneficia de servicii profesionale de epilare, executate cu mare atenție și grijă de către specialiștii noștri. Serviciile de epilare asigurate la saloane sunt următoarele: epilare fir lung, epilare fir scurt, epilare inghinală, epilare brațe, și epilare mustață.
Pentru picioare și la subraț, pe timp de vară este ideal să alegi o epilare pentru fir scurt, care să te ajute să menții constant o piele netedă! Însă odată ce vremea se răcește, poți rări vizitele, optând astfel pentru o epilare pentru fir lung.
Epilarea inghinală este și ea executată cu atenție, pentru ca tu să ai parte de o experiență cât mai confortabilă și să pleci de la noi mulțumită. Iar dacă ai nevoie, poți apela cu încredere la noi și pentru epilarea brațelor sau a mustății, pentru a obține un look pe placul tău.
Pentru a spori calitatea serviciilor noastre, lucrăm cu ele mai bune produse – mai exact, produsele italienești marca RICA. Acestea conțin 98% ingrediente naturale, cu proprietăți de hidratare și calmare, și nu conțin colofoniu și petrol, fapt ce reduce semnificativ iritarea pielii după epilare. Gama de produse RICA include numeroase tipuri de ceară, precum și produse pre- și post-epilare, pentru un plus de îngrijire al pielii.
Poți conta pe noi pentru o epilare ca la carte, care să îți asigure ulterior o piele netedă, deloc iritată! Pentru asta, te așteptăm la unul din saloanele noastre: Militari (Bd. Uverturii, nr. 49) și Timpuri Noi (Calea Văcărești, nr. 207). Pentru mai multe detalii te așteptăm pe site-ul nostru, la adresa www.salondiyona.ro.

Leave a Reply