Look impecabil, cu machiaj profesional la saloanele Diyona

posted in: Coafor | 0

1506662_407871142694147_688534564386107245_nFrumusețea vine din interior, știm asta! Însă parcă noi, femeile, ne simțim mereu mai bine dacă ne completăm look-ul cu un machiaj potrivit trăsăturilor noastre. Iar la saloanele Diyona Militari și Timpuri Noi vei întâlni profesioniști care te vor ajuta să arăți excelent, indiferent de ocazie!
Fiecare eveniment special la care participi este important, motiv pentru care look-ul tău trebuie să fie pe măsură. Însă machiajul nu e menit să îți schimbe cu totul înfățișarea, ci are rolul să îți scoată în evidență trăsăturile într-un mod cât mai avantajos, și unde e nevoie, să ascundă micile imperfecțiuni. Astfel, el vine în completarea întregului look, mergând perfect cu ținuta aleasă, dar și cu coafura dorită.
Ideile sunt variate, pentru diverse tipuri de evenimente. Pentru un make-up de zi, îți propunem un machiaj mai colorat, vesel, cu smokey eyes în nuanțe deschide și ruj mai natural. În schimb, pentru evenimente deosebite de seară, recomandăm un machiaj rafinat, cu nuanțe mai închise sau sidefate la ochi și rujuri mate sau lucioase, în culori mai tari.
Să nu uităm și de machiajul miresei! Poți apela cu încredere la serviciile noastre, pentru a te bucura de un machiaj impecabil, de lungă durată! În plus, dacă tot ne-ai vizitat pentru machiaj, putem veni cu soluții inedite și pentru coafatul părului!
Dacă vorbim de accentuarea unor trăsături sau ascunderea unor imperfecțiuni, opțiunile sunt și ele variate. Se poate accentua pe machiajul ochilor pentru a scoate în evidență o nuanță specială de ochi. Pentru a alungi o față pătrată, se lucrează pe obraji, cu blush și/sau bronzer. În cazul unor buze subțiri, se poate obține volum prin aplicarea atentă a creionului de contur, rujului și gloss-ului. Iar acestea sunt doar câteva din trucurile pe care le putem face la salon!
Dacă dorești, poți beneficia separat și de serviciul de aplicare a genelor false. Iar pentru ca tenul să fie pregătit, recomandăm și un tratament facial sau o sesiune de pensat înainte de evenimentul special din viața ta!
Avem o echipă de make-up artiști profesioniști, atenți la fiecare detaliu și extrem de creativi! Fiecare are trusa proprie de produse, care sunt de cea mai bună calitate – MAC, Make-Up Forever, Atelier Paris, Kryolan sunt doar câteva din mărcile folosite, pentru ca look-ul final să fie pe placul tău.
Te-am convins, nu? Atunci te așteptăm pentru servicii de machiaj profesional la unul din saloanele noastre Diyona – Militari (Bd. Uverturii, nr. 49) și Timpuri Noi (Calea Văcărești, nr. 207). Îți garantăm că vei pleca mulțumită de la noi, iar look-ul tău va fi apreciat de toată lumea!

Leave a Reply