Salonul Diyona – Gala Wella 2016

posted in: Coafor | 0

Săptămâna trecută, pe data de 4 octombrie, la Sala Polivalentă s-a ținut cel mai important eveniment al anului în materie de hairstyling – Gala Wella 2016. Ajunsă la a 21-a ediție, aceasta a constat în finalele concursurilor ROMANIA National Trend Vision Awards, dar și în prezentări și demonstrații ale saloanelor de elita din Romania.
Salonul Diyona a fost unul din cele sase saloane ce au prezentat în cadrul secțiunii „The Stage is Yours” – unde fiecare salon s-a ocupat de costume, make-up, hairstyling si de momentul artistic.
Salonul Diyona a urcat pe scenă cu o colecție cu totul specială, plină de eleganță și mister – „Venețian”!
Momentul a început pe instrumentalul melodiei „Hymn for the Weekend” al celor de la Coldplay în colaborare cu Beyonce. Acesteia i s-au adăugat notele pline de energie și romantism ale violonistei Gratiela Marineata. Iar ce a urmat a fost un moment magic!
Coafurile pentru femei au avut ca inspirație faimoasele măști venețiene – adevărate bijuterii ale culturii italiene. Uneori excentrice, alteori delicate, ele sunt un simbol fascinant al eleganței, însă conferă și o notă de mister purtătorului. Aceste două elemente caracteristice ale măștilor s-au regăsit excelent în colecția „Venețian”, unde coafurile deosebite au completat perfect look-ul extravagant al modelelor. 70n_9611

70n_9563

coafor
Primul model a avut un look bazat pe nuanțe de verde, gri și albastru, cu un coc extravagant și șuvițe fixate și împletite în jurul capului, asemenea unei pelerine. Look-ul celui de-al doilea model s-a integrat perfect în nuanțele acestui anotimp – auriu, arămiu, portocaliu. Părul a fost aranjat excentric, în sus; părea că acesta venea în continuarea măștii. Ultimul model a avut un look mai sobru, însă tot atât de elegant, în nuanțe de albastru și blond-cenusiu; părul blond, cu șuvițe albastre, a fost fixat într-un coc proeminent, impresionant.
Nu au lipsit nici domnii – gondolieri chipeși meniți să te conducă în această lume magică și plină de culoare. Aceștia au avut frizuri elegante, carismatice, care să le scoată în evidență trăsăturile pentru a vrăji toate femeile din sală.70n_9524

70n_9590
Și cu această ocazie, echipa Diyona a impresionat prin creativitate, profesionalism și atenție la detalii! A fost un spectacol în adevăratul sens al cuvântului, plin de culoare, farmec, romantism, iar publicul a fost pe deplin impresionat și încântat!
Cu siguranță, pozele te-au vrăjit și pe tine! Ce mai aștepți?
Te invităm la saloanele Diyona pentru servicii profesionale de styling și colorare, cu produse de cea mai bună calitate, marca Wella Professional. Profită de noul anotimp și optează chiar pentru o schimbare de look!
Te așteptăm să-ți faci o programare la unul din saloanele noastre: Diyona Militari (Bd. Uverturii, nr. 49) sau Diyona Timpuri Noi (Calea Văcărești, nr. 207). Mai multe detalii găsești pe site-ul nostru, www.salondiyona.ro.

Leave a Reply