Look nou de toamnă, la frizeria saloanelor Diyona

posted in: Frizerie | 0

70n_9182Am trecut deja de finalul unei veri pline de zile relaxante la piscină și concedii la mare, motiv pentru care o schimbare de look e fix ce-ți trebuie! La frizeria saloanelor Diyona poți beneficia de o tunsoare nouă pentru un look fresh, dar și pentru un păr sănătos!
Unul din cele două motive pentru care echipa Diyona îți recomandă o vizită la frizerie este acela de a obține un look nou, de toamnă. Treptat, vremea s-a răcit, iar frezele de vară nu vor mai fi potrivite sau ușor de menținut pe timp de toamnă. În plus, zilele de concediu s-au dus, iar un look nou sigur te va face să te simți mai vioi, mai energetic, pregătit pentru zilele de muncă. Astfel, o tunsoare nouă va fi perfectă pentru aceasta toamnă!
Însă nu te așteptăm la frizerie doar din motive estetice. Al doilea motiv este și mai important, întrucât ține de sănătatea părului. Femeile știu acest lucru, însă bărbații nu acordă mereu atenția necesară acestui element – anume, apa sărată de mare sau cea din piscină, cu conținut de clor. Acestea pot fi destul de agresive cu părul nostru, lăsându-l deshidratat, aspru, iar scalpul, iritat.
Nici soarele nu este tocmai prietenul cel mai bun al părului. Și razele fierbinți de soare au efecte negative asupra părului – acesta devine deshidratat și se usucă mult mai ușor. Din această cauză, este și mai greu de aranjat.
Astfel, o vizită la frizeria saloanelor Diyona este obligatorie n aceasta toamnă! Vei beneficia nu doar de un look nou, potrivit zilelor mai răcoroase, ci și de un păr sănătos, care se va regenera mult mai ușor și se va aranja după preferințele tale.
Poți alege una din cele două tipuri de tuns disponibile la frizeria saloanelor Diyona: „Tuns Expres” – o variantă rapidă, ce presupune tuns simplu, fără spălare și styling, sau „Tuns Creativ” (recomandat pentru o schimbare de look) în 4 etape: spălare înainte de tuns, tuns propriu-zis după o consultare cu stilistul, spălare după tuns, și styling-ul noii freze. Mai multe detalii despre serviciile de tuns găsești în acest articol despre frizeria saloanelor Diyona.
Optează și tu pentru o schimbare de look, care să te ajute să-ți menții părul sănătos! Pentru asta, te așteptăm la frizeria saloanelor Diyona Militari (Uverturii nr. 49) sau Diyona Timpuri Noi (Văcărești nr. 207). Mai multe detalii găsești pe site-ul nostru!

Leave a Reply