Culori pastelate cu Wella, la coaforul Diyona

posted in: Coafor | 0

instamaticSe știe deja: culorile anului 2016 conform Pantone au fost două nuanțe pastelate – Serenity și Rose Quartz. Însă nu trebuie să ne limităm doar la haine și accesorii când vine vorba de aceste două nuanțe. La coaforul saloanelor Diyona Militari și Timpuri Noi poți obține un păr colorat în una sau mai multe nuanțe pastelate, pentru un look trendy, spectaculos!
Aceste culori magice pot fi obținute cu ușurință grație unui produs special marca Wella Professional – nuanțatorul Wella Instamatic! Este disponibil în șase nuanțe ca de basm: Smokey Amethust, Muted Mauce, Pink Dream, Jaded Mint, Ocean Storm și Clear Dust.
Nuanțatorul este ideal pentru persoanele care-și doresc schimbări frecvente de culoare, fără ca acestea să afecteze sănătatea părului (nu conține amoniac). Odată aplicat pe porțiuni sau șuvițe, Instamatic acționează asupra firelor de păr în funcție de cum este aplicat, culoarea obținută variind în intensitate (nuanțe mai puternice sau mai pale). Este o soluție de vopsire temporară: culoarea se estompează în timp.
Nuanțatorul Instamatic poate fi folosit atât pe părul nevopsit, cât și pe părul vopsit. În cazul părului vopsit este ideal pentru a corecta nuanța obținută anterior: Jaded Mint (verde) se recomandă pentru o nuanță prea puternică de roșu, Ocean Storm (albastru) se recomandă pentru o nuanță mult prea intensă de portocaliu, iar Muted Mauve (mov) se recomandă pentru o nuanță prea spre blond/galben.
Poți merge și mai departe, cu mai multe culori în păr! Nuanțatorul se poate amesteca împreună cu COLOR ID de la Wella, pentru un look cu mai multe nuanțe. Posibilitățile sunt numeroase, iar rezultatele vor fi mereu impresionante!
De reținut este faptul că la fiecare aplicare, culoarea pe care o vei obține depinde de culoarea părului (fie ea cea naturală sau vopsită, în funcție de caz). În plus, intensitatea diferă în funcție de aplicarea pe părul uscat (culoare mai intensă) sau ud (culoare mai pală).
Indiferent că vrei o schimbare de look temporară sau un hairstyle deosebit pentru un eveniment special, soluția ideală o reprezintă nuanțatorul Instamatic marca Wella Professional! Încearcă-l și tu – fă-ți o programare la unul din saloanele noastre: Diyona Militari (Bd. Uverturii, nr. 49) sau Diyona Timpuri Noi (Calea Văcărești, nr. 207).

Leave a Reply