Ține frigul la distanță cu serviciile saloanelor Diyona

posted in: Coafor, Cosmetica, Manichiura | 0

winter-beautyIarna se apropie ușor, iar gândurile parcă ne zboară deja la sărbători și vin fiert! Totuși, nu trebuie să uiți de „inamicii” frumuseții în zilele friguroase de iarnă – temperaturile scăzute și vântul rece, puternic. Aceștia ne pot influența look-ul de zi cu zi, întrucât ne pot afecta părul, tenul sau unghiile.
Astfel, poți începe de acum pregătirile, făcându-ți un plan de îngrijire pentru zile friguroase. Acesta trebuie să se bazeze pe hidratare la superlativ, pe toate planurile! Iar la saloanele Diyona Militari și Timpuri Noi acest lucru este ușor de obținut, grație varietății de servicii ce îți asigură o hidratare intensă a tenului, părului sau unghiilor!
Pentru ten, salonul Diyona îți propune numeroase opțiuni de tratament facial profesional, care să îți asigure hidratarea necesară pe timp de iarnă. Tratamentele marca Repechage au la bază un ingredient-cheie pentru îngrijirea tenului – algele marine, bogate în antioxidanți, vitamine și minerale! Recomandările noastre sunt: tratamentul „Hydra 4” (alge marine, ulei de măsline, ulei de quinoua) pentru ten sensibil; tratamentul „Hydra 4 Red Aut Facial” (4 tipuri de alge marine, bioflavonoide, acid hialuronic, extracte de turmenic organic, apă de flori de portocal, frunze de salvie, rozmarin și lămâie) pentru tenul hipersensibil, ușor iritat; tratamentul „Seaweed Tratment Mask” (alge marine, acid glicolic, enzimă pură de Papaya, miere) pentru ten normal; sau tratamentul „Hydra Medic” (alge marine, acid salicilic, mușețel) pentru tenul cu acnee.
Părul are nevoie și el de atenție sporită, pentru a se menține sănătos, puternic, strălucitor. Un ajutor de nădejde în acest caz constă în gama de produse Wella SP Hair Alchemy. Tratamentele se bazează pe combinarea unei măști profesionale (include beneficiul principal) cu o infuzie (care include beneficiul secundar). Astfel, pentru o protecție sporită pe timp de iarnă, optează pentru masca de hidratare „Hydrate Mask”, în combinație cu o infuzie pentru netezire, reparare, volum, protejare a culorii părului vopsit. Sau, în funcție de nevoile părului tău, poți alege hidratarea ca beneficiu secundar (prin infuzia de hidratare), combinând-o cu o mască de netezire pentru firele rebele, mască de reparare pentru păr degradat, mască de volum, mască de protejare a culorii părului vopsit, mască de redare a strălucirii părului, sau una din cele două măști de îngrijire a scalpului – curățare și echilibrare.
Visezi deja la manichiuri jucăușe de iarnă sau pentru sărbători? Nu uita să oferi unghiilor tale și îngrijirea necesară pe timp de iarnă! Jessica Cosmetics îți oferă cele mai bune opțiuni în acest caz – chiar și pentru cuticule! Acestea vor fi intens hidratate cu ajutorul unui ulei special (conține uleiuri naturale de Jojoba, migdale, și orez) sau un emolient pentru cuticule (conține vitamine antioxidante). Pentru unghii, tratamentele recomandate sunt următoarele: „Rejuvenation” pentru unghii uscate (conține proteine, ulei de Jojoba, Aloe Vera și vitamina E); „Recovery” pentru unghiile casante (conține combinația unică de proteină KWH si H2O); „Fusion” pentru a stopa exfolierea unghiilor (conține rășine cauciucate și vitamina A); sau „Life Jacket” pentru unghiile predispuse la rupere sau crăpare (conține fibre naturale și ingrediente fortificante și de vindecare).
Bifează cât mai multe tratamente și pregătește-te pentru această iarnă! Apelează cu încredere la echipa saloanelor Diyona – mereu profesionistă și dornică să îți satisfacă dorințele! Te așteptăm cu o programare la unul din saloanele Diyona: Militari (Bd. Uverturii, nr. 49) și Timpuri Noi (Calea Văcărești, nr. 207). Mai multe date de contact găsești pe site-ul nostru, www.salondiyona.ro.

Leave a Reply