Machiaj de iarnă, la saloanele Diyona

posted in: Coafor | 0
a beauty girl on the winter background
a beauty girl on the winter background
Temperaturile scăzute și vântul friguros nu trebuie să te descurajeze din a obține un look perfect pentru orice ocazie – cu atât mai mult cu cât am intrat în luna sărbătorilor! Astfel, echipa de make-up a saloanelor Diyona îți prezintă cele mai hot tendințe de machiaj pentru această iarnă și te invită să le încerci și tu la salon!
În primul rând, în această iarnă trebuie să te axezi pe două grupuri de nuanțe: cele închise la culoare, întunecate, care te duc cu gândul la un look gotic, sau cele puternice, viu-colorate, care se numărau printre preferatele tale pe timp de vară. În funcție de look-ul pe care vrei să îl obții, poți trece de la o extremă la alta în acest anotimp friguros!
Pentru buze, rujurile în nuanțe puternice de roșu rămân în continuare în topul preferințelor. Fiind un „accesoriu” seducător, buzele roșii par că nu se vor demoda niciodată! Pentru un machiaj mai soft, feminin, poți opta pentru rujuri în nuanțe de roz – fie pastelate sau în nuanțe puternice. Iar pentru un look dark, misterios, optează pentru rujurile închise la culoare, gotice – în nuanțe de maroniu și purpuriu închis sau chiar negru.
Accentul cade și pe machiajul ochilor, unde tendințele din această iarnă îți oferă o varietate de posibilități să fii creativă. În top se mențin nuanțele arămii, care parcă nu vor să ne lase să ne despărțim de look-urile tomnatice. În schimb, dacă îți dorești un look vesel, chiar excentric, optează pentru culori tari, puternice, în combinații diverse – poartă un curcubeu de culori pe pleoape și vei atrage toate privirile! Negrul este și el în tendințe, fie ca machiaj puternic sau ca design extravagant al ochilor – prin conturare creativă, cu forme geometrice și modele diverse. Nu în ultimul rând, clasicul smokey eyes este o alegere ideală, însă de data aceasta cu accent și pe pleoapele inferioare, iar în combinație cu sclipici sau sidef, îți va oferi un look festiv perfect.
Atenție însă cum combini aceste tendințe:
Pentru un look gotic, optează ca accentul să cadă fie pe buze, fie pe pleoape; nu combina make-up întunecat de ochi și buze, ci alege doar una din opțiuni și optează pentru ceva nude, natural în rest;
Buzele roșii atrag instant atenția, astfel că restul machiajului nu trebuie să fie foarte încărcat; alege tot ceva natural, nude, sau un contur clasic sau creativ, însă nu exagerat – trebuie să se potrivească look-ului pe care vrei să îl obții;
Buzele roz îți oferă mai multe libertate să fii creativă; combină-le cu smokey eyes sau contur geometric, chiar și cu anumite nuanțe vii.
Desigur, nu trebuie să uităm nici de acea sclipire festivă care nu trebuie să îți lipsească iarna aceasta. Apelează cu încredere la iluminatoare, blush-uri sidefate și, după cum am menționat, un pic de sclipici pe pleoape sau pe buze.
Testează aceste tendințe la saloanele Diyona! Echipa noastră de make-up artiști este formată din oameni atenți, creativi, profesioniști. Fiecare are trusa proprie de produse de machiaj, care sunt de cea mai bună calitate – MAC, Make-Up Forever, Atelier Paris, Kryolan sunt doar câteva din mărcile folosite de aceștia.
Intră pe site-ul nostru, www.salondiyona.ro, pentru a obține datele noastre de contact. Astfel, te așteptăm cu o programare la unul din saloanele noastre: Diyona Militari (Bd. Uverturii, nr. 49) sau Diyona Timpuri Noi (Calea Văcărești, nr. 207).

Leave a Reply