Începe anul cu o frizură nouă, la frizeria saloanelor Diyona

posted in: Frizerie | 0

70n_9592Pe timpul iernii, poți fi tentat să te ascunzi sub căciuli călduroase. Însă să nu uităm că urmează perioada sărbătorilor, a petrecerilor și venirea noului an! Astfel, decembrie îți prezintă numeroase ocazii să faci o vizită la frizeria saloanelor Diyona, pentru a-ți întreține look-ul sau pentru a încerca o nouă frizură!
La frizeria saloanelor Diyona poți alege unul din următoarele două servicii: „Tuns Expres”, care presupune o tunsoare fără spălare și styling, și „Tuns Creativ”, care presupune patru etape: spălare înainte de tuns, tuns propriu-zis după o consultare cu stilistul, spălare după tuns, și styling-ul noii frizuri. Dacă ești în grabă, poți opta pentru „Tuns Expres”, însă echipa Diyona îți recomandă să încerci „Tuns Creativ”, pentru a obține frizura dorită!
Serviciul „Tuns Creativ” presupune două spălări: prima spălare ajută părul să se așeze natural, fapt ce va ajuta la menținerea frezei după fiecare spălare; a doua spălare, după tuns, îți va dovedi acest lucru – părul se va așeza natural, iar stilistul va finisa tunsoarea. Iar pentru ca look-ul să fie complet, la final te vei bucura de un styling potrivit noii tunsori! Astfel, fiecare etapă din cadrul Tunsului Creativ are un rol aparte, menit să te ajute să-ți menții frizura cât mai ușor și natural!
Dacă nu ești hotărât asupra noii frizuri, specialiștii Diyona îți vor da o mână de ajutor! Fiind atenți la detalii și cu ochiul bine format, ei vor veni cu idei pentru o schimbare de look, astfel încât frizura finală să fie pe gustul tău, dar să te și avantajeze din punct de vedere al trăsăturilor și formei feței! Iar la final, poți cere câteva sfaturi pentru a-ți face singur un styling rapid, acasă!
În plus, dacă îți dorești un plus de relaxare, alege și serviciul de masaj capilar. Acesta te va relaxa, te va scăpa de posibile dureri de cap sau stări proaste și, în plus, va fi extrem de benefic pentru păr și scalp! Masajul ajută la curățarea scalpului și a părului, stimulează circulația sângelui (benefică pentru păr), și crește rezistența părului!
Acum e momentul ideal – bucură-te de sărbători și întâmpină noul an cu un look nou! Vino la unul din saloanele Diyona – Militari și Timpuri Noi – pentru a obține o frizură nouă, în tendințe și care să te avantajeze! Pe site-ul nostru, www.salondiyona.ro, vei găsi datele de contact necesare pentru o programare. Te așteptăm!

Leave a Reply