Răsfăț pentru Valentine’s Day, la saloanele Diyona

posted in: Coafor, Cosmetica, Manichiura | 0

ValentinesdaysalonAi planuri de Valentine’s Day? Indiferent că ieși în oraș cu jumătatea ta sau sărbătoriți acasă, sigur îți dorești să ai un look perfect și să fii mai atrăgătoare ca oricând! Echipa saloanelor Diyona îți vine în ajutor cu propuneri pentru ca tu să te simți cât mai bine în pielea ta!
Cu 5 zile înainte, apelează la un tratament facial, cu produsele profesionale Repechage pe bază de alge marine. Poți opta pentru tratamente de hidratare pentru ten sensibil (Hydra 4) și hipersensibil (Hydra 4 Red-Out Facial), tratament pentru ten acneic (Hydra Medic), tratament pentru luminozitate (BIOLIGHT Miracle Facial), tratament împotriva cearcănelor (OPTI-FIRM), sau tratamente faciale generale (Seaweed Treatment Mask sau Facial Clasic European).
Tot atunci este ideal să faci o vizită și dacă vrei să te vopsești, sau să te bucuri de un tratament de păr. La saloanele Diyona vei fi răsfățată cu produse profesionale Wella Professionals, atât pentru vopsit, cât și la tratamente. În plus, părul tău se va bucura de o îngrijire sproită, grație tratamentelor personalizate Wella Sp Hair Alchemy! Acestea presupun combinarea unei măști intensive (beneficiul principal) cu o infuzie specială (beneficiul secundar). Opțiunile sunt diverse: tratamente pentru hidratare sau strălucire, pentru păr vopsit sau rebel, sau pentru îngrijirea scalpului.
Cu 2-3 zile înainte, este ideal să-ți programezi o sesiune de epilat, pensat, dar și de manichiură și pedichiură. Unghiile tale vor da culoare și energie oricărui look. În plus, la Diyona combini utilul cu plăcutul: grație produselor utilizate, marca Jessica Cosmetics, unghiile tale au parte și de îngrijire, atât prin tratamentele folosite drept bază, cât și prin lacurile profesionale, fără ingrediente dăunătoare acestora.
Mai rămân două etape esențiale, de care te vei ocupa în ziua respectivă: coafatul și machiajul! Te poți consulta cu echipa Diyona, pentru a găsi soluții de coafat și make-up care să îți completeze perfect look-ul dorit pentru această zi specială. În plus, atât prin coafură, cât și prin machiaj, experții Diyona vor lua alegeri împreună cu tine, ținând cont de preferințele tale, dar și de trăsături și posibile imperfecțiuni!
Începe de acum pregătirile! Te așteptăm să ne contactezi pentru o programare la unul din saloanele noastre: Diyona Militari (Uverturii 49) sau Diyona Timpuri Noi (Văcărești 207). Mai multe detalii găsești pe site-ul nostru: www.salondiyona.ro.

Leave a Reply