Îngrijire pentru ten sensibil, la cosmetica saloanelor Diyona

posted in: Cosmetica | 0

winter-beautyIarna ne încântă cu farmecul sărbătorilor și peisajele de vis, acoperite cu zăpadă albă, însă frigul nu este tocmai de partea noastră când temperaturile scad sub 0 grade. Fiecare resimte gerul în moduri diferite, însă destul de des, acesta ne poate afecta tenul. Pe lângă faptul că frigul usucă tenul, acesta poate influența și mai mult, în mod negativ, tenul hipersensibil, predispus la iritații și roșeață.
Astfel, cosmetica saloanelor Diyona îți vine în ajutor, cu o propunere greu de refuzat – tratamente cosmetice profesionale, marca Repechage! În acest anotimp friguros, echipa Diyona îți recomandă două tratamente – unul pentru ten sensibil, altul pentru ten hipersensibil.
Cum se deosebesc acestea? Poate părea greu, însă îți poți dai seama dacă ai ten sensibil sau hipersensibil după anumite caracteristici. Problemele tenului sensibil se manifestă cel mai des prin iritații, roșeață, eczeme sau alergii. Tenul hipersensibil, în schimb, vine cu probleme suplimentare celor menționate mai sus: edeme (umflături ale țesutului), vase capilare dilatate, senzație de înțepătură, sau rozacee (afecțiune caracterizată prin roșeață permanentă, papule și pustule, telangiectazii).
Dacă te încadrezi în prima categorie – cu ten sensibil, cosmetica Diyona îți recomandă tratamentul Hydra 4 marca Repechage, bogat în ingrediente care ajută la calmarea, hidratarea și protejarea tenului. Printre acestea enumerăm uleiul de măsline și extractul din frunze de măslin – acestea calmează tenul și îl protejează împotriva iritațiilor. Un alt ingredient important este uleiul de quinoa, care ajută la calmarea și hidratarea tenului. Astfel, este tratamentul ideal pentru a ține sub control problemele iritante ale tenului sensibil.
Dacă însă ai probleme mult mai serioase, iar tenul tău este hipersensibil, poți opta pentru tratamentul Hydra 4 Red-Aut Facial. Ingredientul principal al acestui tratament este Micro Silver; cu proprietăți antimicrobiene, antiinflamatoare și antioxidante, ajută la calmarea pielii iritate și reduce simptomele dermatitei. Alte ingrediente importante sunt bioflavonoidele rutin (previne declanșarea dermatitei și îmbunătățește circulația și refacerea fibrelor de colagen) și quercetin (neutralizează radicalii liberi și previne/reduce afecțiunile cauzate de stresul oxidativ), dar și acidul hialuronic, extractul de Mirabilis Jalapa, extracte de turmenic organic, apă de flori de portocal, frunze de salvie, rozmarin, și lămâie.
Desigur, ambele tratamente conțin ingredientul-cheie al tuturor tratamentelor marca Repechage – algele marine! Bogate în vitamine, minerale și antioxidanți, acestea ajută la calmarea și hidratarea tenului, însă acestea nu sunt singurele beneficii. Ele fortifică tenul, astfel încât acesta să fie mult mai rezistent împotriva factorilor externi – inclusiv frigul.
În concluzie, nu lăsa frigul să te sperie! Oferă-i tenului tău cea mai bună îngrijire, cu tratamente profesionale marca Repechage pentru ten sensibil sau hipersensibil! Te așteptăm într-unul din saloanele noastre – Diyona Militari sau Diyona Timpuri Noi! Pentru mai multe date de contact, vizitează site-ul nostru: www.salondiyona.ro!

Leave a Reply