Sfaturi pentru unghii puternice, de la manichiura saloanelor Diyona

posted in: Manichiura | 0

nails-irt-4Unghiile puternice stau la baza oricărei manichiuri, fie ea french sau colorată. Iar dacă nu te numeri printre norocoasele care se mândresc cu unghii rezistente, echipa saloanelor Diyona îți sare în ajutor! Vrei să te bucuri de unghii puternice, care să nu se rupă sau să se agațe la colțuri? Urmează sfaturile noastre, extrem de utile și deloc complicate, pentru ca unghiile tale să fie mai rezistente ca niciodată!
Pentru ca unghiile tale să fie puternice, evită pe cât posibil factorii externi care îți pot afecta unghiile. În fruntea listei se află detergenții de vase – recomandăm în acest caz să speli vasele purtând mănuși, pentru ca substanțele chimice să nu îți atace unghiile. Și frigul poate contribui la uscarea unghiilor, afectând astfel rezistența lor; nu pleca niciodată din casă fără a lua la tine o pereche de mănuși.
O altă regulă importantă este aceea de a nu le „ataca”. Nu îți roade unghiile sau mușca colțurile, și ține mereu cu tine o pilă, pentru a aranja colțurile buclucașe. De altfel, nici nu îți folosi unghiile pe post de „instrument”, pentru a dezlipi autocolante sau a deschide cutii, spre exemplu. Acordă-le mai multă atenție și elimină anumite obiceiuri proaste din rutină.
Pentru un plus de îngrijire hidratează-le mereu! Acest lucru e posibil și folosindu-ți crema ta preferată de mâini. Aplic-o ușor și pe unghii și pe cuticule. În plus, include în dieta ta cât mai multe alimente bogate în proteine și hidratează-te mereu.
Îngrijirea constantă a unghiilor joacă și ea un rol important în ceea ce privește starea unghiilor tale. Astfel, răsfață-le săptămânal cu o manichiură, care trebuie să includă obligatoriu, pe lângă ojele preferate, o bază potrivită și un top coat. Pentru bază, echipa Diyona îți propune una din numeroasele baze-tratamente marca Jessica Cosmetics: „Rejuvenation” pentru unghii uscate; „Life Jacket” și „Bend don’t break” pentru unghii predispuse la rupere sau crăpate; „Recovery” și „Critical Care” pentru unghii moi, sensibile.
Cuticulele trebuie îngrijite și ele, pentru a te asigura că vei avea unghii sănătoase, rezistente. Echipa Diyona îți propune unul din cele două produse Jessica Comestics – „Phenomen Oil” și „Nourish Cuticle Formula”, ambele extrem de hidratante și hrănitoare”
Urmează sfaturile noastre și apelează cu încredere la serviciile de manichiură, pentru a te bucura de unghii sănătoase, puternice, și astfel, de manichiuri rezistente! Te așteptăm la unul din cele două saloane Diyona: Militari (Uverturii 49) sau Timpuri Noi (Văcărești 207)!

Leave a Reply