Menține-ți părul în formă, cu tratamentele saloanelor Diyona

posted in: Coafor | 0

70N_0811Vremea schimbatoare ne poate afecta în diverse forme, iar câteodată, chiar și părul nostru poate avea de suferit. Pe lângă faptul că acesta poate deveni deshidratat, el poate fi afectat și de fesuri și căciuli pe care simțim nevoia să le purtăm. Părul cu fir gros se electrizează și poate deveni mult mai rebel, în vreme ce părul gras sau cu fir subțire își poate pierde destul de repede din volum.
Coaforul saloanelor Diyona îți propune soluția perfectă: un tratament de păr profesional, marca Wella Professionals! Wella SP Hair Alchemy este un tratament personalizat, care se bazează pe mixarea unei măști intensive (pentru un beneficiu principal) și a unei infuzii (pentru un beneficiu secundar).
Despre tratamentele pentru păr uscat, deshidratat, am mai vorbit la început de iarnă. Poți opta în continuare pentru un tratament cu hidratarea ca beneficiu principal sau secundar (în combinație cu o mască/infuzie cu alte beneficii).
Dacă ai părul gras sau cu fir subțire, cu siguranță acesta este mai ușor afectat nu doar de frig, ci și de căciuli. Acesta se îngrașă mai ușor și își pierde din volum. În acest caz, soluția ideală este să alegi un tratament cu mască intensivă pentru volum „Volumize Mask”, cu complex creatonic fortificant și polimeri elastici de îngrijire. O poți combina cu o infuzie de netezire (atunci când părul este rebel după spălare, chiar dacă ulterior își pierde volumul), regenerare, hidratare sau pentru păr vopsit.
De partea cealaltă avem părul dificil, care se electrizează și se încurcă ușor. Șuvițele rebele pot fi îmblânzite cu masca „Smoothen Mask”, care are ca ingredient de bază cheratina hidrolizată, extrasă din cașmir, dar și ulei de avocado (pentru protecție împotriva uscării și umidității) și Zeina (pentru îmbunătățirea rezistenței firului).
Nu ți se potrivește nici un din aceste tratamente? Atunci contactează-n, iar specialiștii Diyona îți vor studia atent părul și îți vor recomanda tratamentul perfect, care să corespundă nevoilor părului tău! Te așteptăm la unul din saloanele noastre – Diyona Militari (Uverturii 49) sau Diyona Timpuri Noi (Văcărești 207), dar și pe site, www.salondiyona.ro, pentru mai multe date de contact.

Leave a Reply