Tendințe de hairstyling, conform echipei Wella Professionals

posted in: Coafor | 0

16797048_1271988526225026_5793061894118720686_o La început de primăvară, hairstiliști din toată țara au participat la cel mai important eveniment de hairstyling din România – Gala Wella 2017! Prezentată de Patrick Cameron și Arabela Zadic, evenimentul a prezentat principalele tendințe de hairstyling pentru anul 2017, atât pentru sezonul primăvară-vară, cât și pentru sezonul toamnă-iarnă!
Desigur, echipa Diyona nu putea lipsi de la un astfel de eveniment! Ne-am luat notițe, iar acum îți prezentăm principalele tendințe, pentru ca tu să ai o coafură trendy!
Pentru sezonul primăvară-vară 2017, hairstiliștii Wella Professionals propun look-uri personalizare, menite să scoată în evidență personalitatea fiecăreia, frumusețea interioară, cu ajutorul tehnicii Ultra Contouring! Aceasta se bazează pe „conturarea” feței, prin iluzii optice și forme expresive, care să fie în acord cu trăsăturile feței. Se lucrează cu forme și culori: întunericul este folosit pentru a îngusta, lumina pentru a obține volum, iar suprapunerile pentru un plus de profunzime. Bretonul este în top în acest sezon, iar referitor la nuanțe, printre preferate se numără următoarele: blondul pastel, nuanțele cafenii și de bej, touch-urile de violet și roșu (atât pastelate, cât și intense).
Sezonul rece vine cu o nouă tendință – Uber-Autenticitatea. Sursele de inspirație își au originile în natură și în luminile scandinave, iar tehnica se bazează pe renunțarea la coafuri perfecte și axarea pe tot ceea ce pare normal, simplu, onest, confortabil, pentru a celebra senzualitatea imperfecțiunii. Astfel, accentul cade pe linii simple, blânde, pentru a crea suportul perfect pentru nuanțe cât mai naturale. Se insistă pe volum în zona din spate, pentru a obține forme fluide, iar nuanțele sunt în combinații de cald sau rece; ele sunt pudrate și cu treceri contrastante sau naturale. Principalele culori sunt cele cât mai naturale: nuanțele luminoase de gri rece, arămiul complex, castaniul care poate fi atât cald, cât și rece.
Optează pentru o schimbare de look în tendințe! Vino la unul din saloanele Diyona (Militari sau Timpuri Noi) și redescoperă-ți frumusețea – atât cea exterioară, cât și cea interioară! Echipa Diyona îți promite rezultate pe măsura așteptărilor: coafuri și culori în tendințe, perfecte preferințelor și trăsăturilor tale, și un păr sănătos, îngrijit, care se așază ușor după fiecare spălare!
Nu îți rămâne decât să ne contactezi pentru o programare la Diyona Militari (Uverturii nr. 49) sau Diyona Timpuri Noi (Văcărești nr. 207)! Intră pe site-ul nostru pentru a obține datele de contact și fă o schimbare de look în această primăvară!

Foto: Wella Proffesionals

Leave a Reply