Coafuri elegante pentru evenimente speciale, la saloanele Diyona

posted in: Coafor | 0

70N_092070N_1452Ușor ușor, ne apropiem de începutul verii, iar odată cu ea va veni și perioada nunților! Este clar: indiferent că vei fi mireasă sau invitată la nuntă, îți vei dori să arăți excelent, cu o coafură care să se mențină perfect până a doua zi în zori! Lasă-te pe mâna specialiștilor coaforului Diyona, iar acest lucru va deveni realitate!
Utilizând cele mai bune produse profesionale de hairstyling și cu o atenție deosebită la detalii, hairstiliștii Diyona îți vor propune idei creative, elegante, speciale, pentru coafuri deosebite! Desigur, echipa Diyona ține cont și de preferințele tale, dar și de trăsăturile și, în unele cazuri, tipul de ținută și de accesorii, pentru ca rezultatul final să te avantajeze și să te facă să te simți cât mai bine!
Nu există nicio limită asupra imaginației, astfel că posibilitățile sunt variate, potrivite tuturor gusturilor: de la bucle lejere sau cârlionți bine definiți la păr îndreptat, elegant; de la o coadă de cal de efect la păr tapat, plin de volum; de la împletituri deosebite la cocuri impresionante.
Dacă urmează să devii mireasă anul acesta, categoric acorzi atenție sporită coafurii – aceasta trebuie să te reprezinte, să meargă perfect cu look-ul dorit și accesoriile, să îți scoată în evidență trăsăturile și să fie rezistentă, stabilă. Iar dacă ai mai multe idei și ți-e greu să te hotărăști, consultă-te cu hairstilistul Diyona sau ține cont de ponturile noastre pentru cele mai populare coafuri de mireasă în anul 2017:
Cocurile prinse cât mai sus, mai neglijente;
Cocurile la baza capului, complexe, create din șuvițe împletite creativ;
Clasicul coc chignon (cu posibilități variate);
Onduleuri lejere, de tipul beach waves;
Combinații deosebite între împletituri și păr prins în coadă de cal;
Bretonul filat, care să cadă lejer pe frunte;
Florile prinse de coc, coadă sau onduleuri;
Diademele, coronițele, tiarele, pentru un look de prințesă;
În schimb, dacă ești invitată la nuntă, poți apela pentru coafuri spectaculoase sau coafuri mai lejere – depinde de preferințele tale! Însă dacă ești nașă sau domnișoară de onoare, te poți inspira din ideile pentru coafuri de mirese, pentru ca look-ul tău să fie deosebit!
Fă-ți o programare și consultă-te cu hairstiliștii Diyona, pentru a alege coafura perfectă pentru evenimentul tău special de anul acesta! Datele de contact le găsești pe site-ul nostru, la adresa www.salondiyona.ro. Te așteptăm la unul din saloanele noastre – Diyona Militari (Uverturii 49) sau Diyona Timpuri Noi (Văcărești 207)!

Leave a Reply