Machiaj de mireasă în tendințele anului 2017, la saloanele Diyona

posted in: Coafor | 0

70N_144970N_094970N_0695Ești în toiul pregătirilor pentru a face pasul cel mare anul acesta – căsătoria? Cu siguranță ai în plan și definirea detaliilor legate de look, cu machiajul destul de sus pe listă. Pentru ca tu să strălucești în ziua aceasta magică, ai nevoie de un machiaj rezistent, care să îți scoată în evidență trăsăturile și să ascundă eventualele imperfecțiuni, și grație căruia să fii admirată de toată lumea!
Make-up artiștii saloanelor Diyona sunt conștienți de nevoile și dorințele tale și sunt pregătiți să le personalizeze conform preferințelor tale și al look-ului pe care vrei să îl obții! Pe lângă asta, este ideal să alegi un machiaj care să fie în tendințe anul acesta! Saloanele Diyona îți prezintă în continuare principalele tendințe de machiaj de mireasă pentru acest an:
Rujul roz mat, în nuanța apropiată buzelor tale, pentru un look romantic, natural;
Bujori în obrăjori, cu blush bine-aplicat în nuanțe de roz sau portocaliu;
Smokey-eyes aplicat ușor, în combinație cu un machiaj extrem de natural, care să dea impresia de bare-face;
Mai mult, look-ul bare-face cu un machiaj cât mai natural – etalează-ți frumusețea;
Sprâncene bine-definite, care să-ți scoată în evidență nuanța ochilor;
Machiajul ochilor în nuanțe de maro-cafeniu;
Machiaj mono, în nuanțe de roz pastel – la ochi, în obraji, pe buze;
Accente perlate, prin aplicarea unui fard sidefat în nuanțe de alb-gri deschis în colțul interior al ochilor;
Acestea sunt principalele tendințe după care se ghidează make-up artiștii anul acesta pentru a realiza cel mai frumos machiaj de mireasă. Desigur, nu trebuie să te limitezi doar la ele, însă te poți inspira și poți include câteva din acestea în machiajul tău.
Apelează cu încredere la specialiștii Diyona pentru a obține un machiaj perfect din toate punctele de vedere – potrivit trăsăturilor și look-ului tău, mai discret sau mai extravagant, însă mereu impresionant și, nu în ultimul rând, rezistent! În plus, echipa Diyona include make-up artiști profesioniști, atenți la detalii și cu o imaginație bogată! Fiecare dintre aceștia are trusa proprie de produse profesionale de cea mai bună calitate, cum ar fi MAC, Make-Up Forever, Atelier Paris, Kryolan.
Așadar, apelează la make-up artiștii saloanelor Diyona pentru a obține look-ul perfect de mireasă, iar toată lumea te va admira! Fă-ți o programare la unul din saloanele noastre – Diyona Militari (Bd. Uverturii, nr. 49) sau Diyona Timpuri Noi (Calea Văcărești, nr. 207) – și vei străluci în ziua nunții!

Leave a Reply