- Salon Diyona Militari : - Coafor - Cosmetica - Manichiura - Unghii False - Frizerie - Machiaj Profesional - Solar -
 
    Experienta, profesionalismul si instruirea continua sunt calitatile pe care le vei regasi in fiecare dintre specialistii nostri in frumusete. Fie ca iti doresti o schimbare de look, o noua manichiura, un moment de rasfat, un tratament cosmetic sau ai nevoie de consiliere in materie de beauty, specialistii Diyona te vor asculta si vor raspunde dorintelor tale, astfel incat sa nu pleci doar cu zambetul pe buze din salonul nostru, dar si cu o atitudine mai increzatoare!
     Relatia stransa cu cei care ne trec pragul este una dintre cele mai importante valori care ne-a ghidat in cei peste 7 ani de cand activam pe piata. Vom incerca sa aflam exact ce iti doresti, apoi iti vom aduce viziunea intr-un mod care sa iti reflecte pe deplin stilul si personalitatea, pentru ca tu sa te simti perfect in pielea ta! Iar pentru a te bucura de un rasfat de cea mai inalta calitate, specialistii nostri lucreaza doar cu produse ale celor mai respectate branduri din industria frumusetii (Wella, SP, O.P.I., Repechage), la preturi avantajoase, pentru ca nu credem ca trebuie sa fii un star pentru a beneficia de o experienta demna de unul! Vei fi in centrul atentiei in tot timpul petrecut la noi, insa experienta premium va continua si dupa ce vei iesi din incinta Diyona Salon.
     Frumusete, incredere, zambete largi si o atmosfera pozitiva - aceasta este promisiunea salonului Diyona pentru tine. Acorda-ti un moment de relaxare in salonul Diyona, noi ne vom ocupa de restul!
Salon Diyona - Profesional, pentru tine!