Tratament pentru păr vopsit la coafor in saloanele Diyona Militari și Timpuri Noi!

posted in: Coafor | 0

1262464_661869300497827_1480200916_oPărul vopsit necesită produse speciale, care să îi asigure o îngrijire adecvată,dar și păstrarea intensității culorii pe o perioadă cât mai lungă de timp. Vino la coafor, unde specialiștii saloanelor Diyona Militari și Timpuri Noi îți propun un tratament special pentru păr vopsit, cu ajutorul produselor profesionale din gama Wella System Professional! Acest tratament presupune mixarea unei măști care să ofere părului tău beneficiul principal – în cazul acesta, o mască pentru păr vopsit – și a unei infuzii care asigură un beneficiu secundar pentru părul tău.
Masca „Color Save” folosită pentru tratament oferă protecția de care are nevoie părul tău împotriva decolorării și a transformării culorii. Acționând în profunzime, ajută la păstrarea intensității culorii, dar și a strălucirii părului, pe o perioadă îndelungată. În plus, conține un filtru UV pentru o protecție suplimentară împotriva razelor solare – un avantaj pentru folosirea tratamentului și pe timp de vară!
Această mască poate fi combinată cu una din următoarele patru infuzii: de netezire, pentru șuvițele rebele, greu de îmblânzit; de hidratare, ideală pentru părul uscat după o perioadă de temperaturi scăzute; de reparare a părului, recomandată părului deteriorat pe timp de iarnă; sau pentru volum, alegere numai bună pentru persoanele care au un păr lipsit de volum după doar 2 zile de la spălare.
Specialiștii din cadrul coaforului saloanelor noastre te pot ajuta în diagnosticarea problemelor părului tău, recomandându-ți apoi alegerea ideală pentru tratamentul personalizat. În plus, beneficiile tratamentului vor fi intensificate prin folosirea unei căști speciale Wella Hairspa, pe care o găsești în saloanele Diyona Militari și Timpuri Noi.
Te-am convins, nu? Vizitează site-ul nostru, www.salondiyona.ro, unde vei găsi datele de contact ale saloanelor Diyona din zonele Militari și Timpuri Noi. Păstrează-ți culoarea intensă, și părul sănătos și strălucitor, cu tratamentele personalizate din cadrul coaforului celor două saloane!

Leave a Reply