Scapă de cearcăne la cosmetica saloanelor Diyona!

posted in: Cosmetica | 0

919740_586776128007145_1877116556_oAdoptă un look fresh și sănătos în această primăvară! Te așteptăm la cosmetica saloanelor Diyona Militari și Timpuri Noi pentru un tratament profesional pentru zona ochilor!
Pielea de sub ochi este cea mai subțire de pe tot corpul, motiv pentru care poate fi afectată mult mai ușor de factorii externi (poluare, soare) și interni (alimentație nesănătoasă, lipsa somnului). Astfel, aceasta necesită o atenție sporită, manifestată cel mai bine printr-o îngrijire aparte care să îți asigure o piele hidratată și sănătoasă!
La saloanele Diyona Militari și Timpuri Noi poți beneficia de un tratament cosmetic profesional pentru zona ochilor, care are numeroase beneficii: reduce cearcănele și ridurile, te scapă de pungile de sub ochi, și ajută la creșterea fermității pielii din zona ochilor. În plus, prin ingredientele sale, ajută și la prevenirea ridurilor și conferă pielii un aspect sănătos în zona ochilor.
Tratamentul ”OPTI-FIRM” marca Repechage se bazează pe extracte naturale din Gingko Biloba, Gotu Kola și alga Ulva Lactuca – această algă conține dipeptide și tetrapeptide care cresc fermitatea pielii. La acestea se adaugă enzime care stimulează secreția de Crisină (ajută la reducerea ridurilor și a cearcănelor), precum și acetil-hexapeptida-3 (argelină, care reduce și previne ridurile).
Rezultatele nu vor întârzia să apară! Pielea din zona ochilor va fi vizibil îmbunătățită în urma acestui tratament, prin reducerea ridurilor, a cearcănelor și a pungilor de sub ochi. În plus, aceasta va fi mult mai fermă și va avea un aspect plăcut și sănătos!
Pentru a te bucura de aceste beneficii, intră pe site-ul nostru, www.salondiyona.ro și programează-te la salonul de cosmetică de la Diyona Militari sau Diyona Timpuri Noi! Te așteptăm cu drag!

Leave a Reply