- Salon Diyona Timpuri Noi - Tineretului : - Coafor - Cosmetica - Manichiura - Unghii False - Frizerie - Machiaj Profesional - Solar -
 
 Credem ca frumusetea vine din interior, asa ca suntem aici pentru a scoate la lumina cea mai buna versiune a ta! Am creat pentru tine o atmosfera pozitiva si un decor primitor, unde specialistii iti vor asigura un rasfat complet, incat vei fi surprinsa de cat de frumoasa poti fi! Totusi, Diyona Salon este mai mult decat un loc unde vii pentru tuns, coafat, vopsit, tratamente cosmetice, make-up sau servicii mani-pedi: pregateste-te si pentru o noua stare de spirit!
     Ne-am dorit sa te simti mai frumoasa, mai increzatoare si eliberata de stres, asa ca ti-am pregatit o oferta completa de servicii in aceeasi locatie: solar, tratamente cosmetice, servicii de coafura, machiaj profesional, manichiura si pedichiura sub acelasi acoperis, incat sa te poti bucura de o experienta completa de infrumusetare de fiecare data cand ne treci pragul.
     Frumusete, incredere, zambete largi si o atmosfera pozitiva - aceasta este promisiunea salonului Diyona pentru tine. Acorda-ti un moment de relaxare in salonul Diyona, noi ne vom ocupa de restul!
Salon Diyona - Profesional, pentru tine!